Ελλάδα

Ανοιχτά τα καταστήματα λόγω εορταστικού ωραρίου – Πώς θα λειτουργήσουν και ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά

Ανοιχτά τα καταστήματα λόγω εορταστικού ωραρίου – Πώς θα λειτουργήσουν και ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά

Πηγή Φωτογραφίας: Κόσμος στον πεζόδρομο της οδού Ερμού την παραμονή των Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022. (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το ωράριο λειτουργίας ξεκινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα μεγάλα καταστήματα και τα πολυκαταστήματα τα οποία θα παραμείνουν ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη χώρα.

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας ξεκινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τα μεγάλα καταστήματα και τα πολυκαταστήματα τα οποία θα λειτουργήσουν για δύο ακόμη ώρες έως τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα είναι ανοιχτά και κάποια σουπερμάρκετ ανάλογα με την πολιτική της κάθε εταιρείας. Την επόμενη Κυριακή 24/12, παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι επίσης ανοιχτά τα καταστήματα, όπως και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου.

Διευκρινίζεται ότι η λειτουργία των καταστημάτων είναι προαιρετική και όχι υποχρεωτική.

Τα καταστήματα θα είναι κλειστά τη Δευτέρα 25 και την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου αλλά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments