Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/12/2023 – 24/12/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/12/2023 – 24/12/2023

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Αυτή η γιορτινή εβδομάδα ξεκινάει με χαρά, αισιοδοξία και ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, αφού στις 18/12/2023 πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία.

ΚΡΙΟΣ Με όλη αυτή την πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Αιγόκερου, η εβδομάδα αυτή στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα και τους στόχους σας και δεν αποκλείεται να είστε φορτωμένοι με αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις. Μπορεί λοιπόν η ερωτική σας ζωή να μην είναι στο επίκεντρο, όμως είναι σημαντικό να έχετε στο πλευρό σας ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σας αποφορτίζουν. Στις 21/12 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει εντάσεις για οικονομικά προβλήματα μέσα στη σχέση σας, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και βαθύτεροι φόβοι που μπορεί να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Προσοχή σε αποκαλύψεις μυστικών ή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Από τις 23/12 ο Ερμής θα επιστρέψει ξανά στο ζώδιο του Τοξότη, μια θέση που θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις σκοτεινές σκέψεις και θα σας δώσει χαρά και αισιοδοξία. Οι επόμενες ημέρες προσφέρονται για να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή για να οργανώσετε ένα ταξίδι, αρκεί όμως να είστε προσεκτικοί γιατί ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Δία τη Δευτέρα, μια όψη εξωστρέφειας που φέρνει ευχάριστες επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις για εσάς. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 21/12 έρχεται να διαταράξει το ανάλαφρο κλίμα και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα και εντάσεις. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι είναι δύσκολο να συμβιβάσετε την επιθυμία για συντροφικότητα με την ανάγκη για ανεξαρτησία και να φύγετε από μια σχέση που σας καταπιέζει. Ίσως, από την άλλη, να αντιμετωπίσετε εσείς μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από το ταίρι σας, κάτι που θα σας απομακρύνει από κοντά του. Χρειάζεται ψυχραιμία. Στις 22/12 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερου σας καλεί να επανεξετάσετε τα σχέδια σας και είναι πιθανό να σας δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που σας βασάνιζαν. Κάποιοι από εσάς μπορεί να έχετε επαφές με άτομα από το εξωτερικό ή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Στις 24/12 το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου είναι μια ευνοϊκή όψη που σας βοηθάει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο ρεαλιστική ματιά και να πάρετε πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερου, η σεξουαλική διάθεση θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη αυτή την εβδομάδα και θα νιώσετε την επιθυμία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας. Οι σχέσεις αποκτούν βάθος και ουσία και δεν σας καλύπτουν πλέον οι επιφανειακές καταστάσεις που δεν σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια. Με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή στις 22/12 μπορεί να έχετε κρυφές επαφές και συναντήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια κάποιες αποκαλύψεις. Από τις 23/12 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Τοξότη και θα φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν. Ίσως μέσα στο επόμενο διάστημα να αναθεωρήσετε σχετικά με μια σχέση ή να δείτε ελαττώματα που είχατε παραβλέψει. Σε κάθε περίπτωση, κάντε ένα βήμα πίσω και αξιολογήσετε τα δεδομένα με ψυχραιμία. Μη βιαστείτε να ενδώσετε σε ένα άτομο από το παρελθόν και μην επιστρέψετε σε μια κατάσταση που ήταν τοξική για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο Ερμής κινείται σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω και στις 18/12 θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να έχετε όμορφες συναντήσεις και επαφές και δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο ή να συναντήσετε κάποιον/α που είχατε να δείτε καιρό. Στις 21/12 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα ταράξει τα νερά, αφού φέρνει ανατροπές, απρόσμενες εξελίξεις ή κεραυνοβόλους έρωτες αν είστε αδέσμευτοι. Ίσως μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας γεμίσει έξαψη και ενθουσιασμό, όμως μη βιαστείτε να επενδύσετε πολλά. Από τις 22/12 ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και οι διαπροσωπικές σχέσεις θα μπουν στο επίκεντρο για τον επόμενο μήνα. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει σημαντικές συνειδητοποιήσεις που αφορούν τις σχέσεις σας. Είναι η ιδανική στιγμή για να επαναξιολογήσετε μια κατάσταση ή για να φέρετε στο προσκήνιο ένα ζήτημα που είχε μείνει μετέωρο. Δώστε μεγάλη σημασία στις συζητήσεις και τις επαφές που θα κάνετε εκείνη την ημέρα. Στις 24/12 το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σας προσγειώνει και σας βοηθάει να δείτε πιο ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς μπορεί να κατασταλάξετε στα θέλω σας ή να σκεφτείτε να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με ένα πρόσωπο.

ΛΕΩΝ Η εβδομάδα αυτή εμπεριέχει εντάσεις και ρήξεις αφού στις 21/12 κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού. Το κλίμα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον θα είναι τεταμένο και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο ή με ένα κοντινό σας πρόσωπο. Είναι επίσης πιθανό αυτές τις ημέρες να αποφασίσετε να κόψετε οριστικά δεσμούς με ένα άτομο που με κάποιο τρόπο σας κρατάει στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να είστε ψύχραιμοι και να αποφύγετε τις ακραίες αντιδράσεις. Από τις 23/12 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη, δηλαδή στον πιο ερωτικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και μπορεί να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο. Θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που σας είχαν απασχολήσει στα τέλη Νοεμβρίου και δεν αποκλείεται να κάνει την επανεμφάνιση του ένας/μια πρώην. Πριν βιαστείτε να υποκύψετε, αξιολογήστε με προσοχή τα δεδομένα και αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πριν τις 02/01/2024.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η εβδομάδα ξεκινάει με το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 18/12, μια πολύ ευνοϊκή όψη για εσάς που θα ελαφρύνει το κλίμα και θα φέρνει όμορφες επαφές και συναντήσεις. Θα νιώσετε την επιθυμία να εκφραστείτε πιο ελεύθερα και να φλερτάρετε, όμως θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε ανάδρομη πορεία και ίσως τα πράγματα να μην πάνε όπως ακριβώς τα θέλετε. Από τις 22/12 ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και εγκαινιάζει μια πολύ εξωστρεφή και ερωτική περίοδο για εσάς κατά την οποία θα λάμψετε και θα είστε στο επίκεντρο. Την ίδια ημέρα, με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή μπορεί να έχετε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια κουβέντα που θα φέρει στο φως κάποιες σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Από τις 23/12 ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Τοξότη και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Καλό θα είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να αποφύγετε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και να μην πάρετε μια βιαστική απόφαση σχετικά με μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Στις 24/12 το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί μια σχέση και σας βοηθάει να συγκροτηθείτε και να δείτε τις καταστάσεις μέσα από ένα πιο ρεαλιστικό πρίσμα.

ΖΥΓΟΣ Το τρίγωνο Ερμή-Δία στο ξεκίνημα της εβδομάδας βελτιώνει το κλίμα μέσα στο σπίτι και σας καλεί να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφο ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι μια καλή ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις βαθύτερες σκέψεις σας, αρκεί βέβαια να θυμάστε ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και δεν θα πρέπει να ανοιχτείτε σε ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά. Από τις 22/12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω θα τονίσει ακόμα περισσότερο θέματα σπιτιού, οικογενειακής ζωής και συναισθηματικής ασφάλειας. Με τη σύνοδο Ήλιου-ανάδρομου Ερμή την ίδια ημέρα μπορεί να επανέλθει ένα πρόσωπο από το παρελθόν ή να νιώσετε εσείς την επιθυμία να έρθετε σε επαφή με ένα άτομο για να κλείσετε κάποιες ανοιχτές εκκρεμότητες. Από τις 23/12 ο Ερμής θα οπισθοχωρήσει στον Τοξότη και μπορεί να φέρει ασυνεννοησίες, παρεξηγήσεις και μπερδέματα στην επικοινωνία. Προσέξτε λοιπόν ιδιαίτερα τις επαφές και τις συζητήσεις σας μέχρι τις 02/01/2024 και μην παρασυρθείτε από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με όμορφες επαφές και συναντήσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα, αφού στις 18/12 πραγματοποιείται το ευνοϊκό τρίγωνο Ερμή-Δία, μια όψη που σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και εξωστρεφείς. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να δείτε κόσμο, να κάνετε γνωριμίες ή να οργανώσετε μια εκδρομή για τις γιορτές. Ωστόσο, καλό θα είναι να έχετε στο μυαλό σας ότι ο Ερμής κινείται ακόμα σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και θα πρέπει να είστε διπλά προσεκτικοί σε αυτά που κανονίζετε γιατί μπορεί να υπάρξουν αναποδιές, καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες. Στις 21/12 η Αφροδίτη από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει αντίθεση με τον Ουρανό και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν ανατροπές που θα κλονίσουν το κλίμα μέσα στη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να κάνετε την επανάσταση σας και να απομακρυνθείτε από μια κατάσταση που σας καταπιέζει. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει, όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια στον χρόνο. Στις 22/12 η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή μπορεί να φέρει μηνύματα και επαφές με άτομα από το παρελθόν που θα σας δώσουν κάποιες απαντήσεις. Εκμεταλλευτείτε το σταθεροποιητικό εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου την παραμονή των Χριστουγέννων εάν θέλετε να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε μια σημαντική συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ Με τον Ήλιο και τον Ερμή να κινούνται στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι αλήθεια ότι αυτές τις ημέρες σας απασχολούν πιο πρακτικά ζητήματα όπως τα οικονομικά, η ρουτίνα και η υλική σας ασφάλεια. Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σας σχετικά με τα χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες ή συναισθήματα ζήλιας και κτητικότητας. Από τις 23/12 ο Ερμής οπισθοχωρεί στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέχρι τις 02/01/2024 θα μπείτε σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης και αναθεώρησης. Θα δείτε τις σχέσεις σας μέσα από ένα άλλο πρίσμα και μπορεί κάποιοι από εσάς να αλλάξετε γνώμη σχετικά με ένα πρόσωπο ή με αποφάσεις που πήρατε μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει μπερδέματα, παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, επομένως καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους όσο μπορείτε και να μη βιαστείτε να οριστικοποιήσετε μια κατάσταση ή να βγάλετε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Ερμής από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει ένα ευνοϊκό τρίγωνο με τον Διά στις 18/12 και θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε, να εκφραστείτε, να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές. Ίσως κάποιοι από εσάς να έχετε μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν, όμως θα πρέπει να θυμάστε ότι ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία, επομένως καλό θα είναι να μη βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Στις 21/12 η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει εντάσεις μέσα στις φιλικές σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Αυτή η όψη μιλάει για κεραυνοβόλους έρωτες ή για γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο που μπορεί να σας εξιτάρουν, ακόμα κι αν είναι εφήμερες. Από τις 22/12 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει την περίοδο των γενεθλίων σας. Μέσα στον επόμενο μήνα θα λάμψετε και θα δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες και τους στόχους σας. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις για εσάς ή σημαντικές συζητήσεις και επαφές. Την παραμονή των Χριστουγέννων, το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου μιλάει για σοβαρότητα, ωριμότητα, αφοσίωση και ανάληψη ευθυνών. Αν αισθάνεστε μπερδεμένοι, μη διστάσετε να ζητήσετε τη συμβουλή ενός προσώπου που εκτιμάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με εντάσεις, επαναστατική διάθεση και απρόοπτα για εσάς, αφού στις 21/12 κορυφώνεται η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού. Οι ισορροπίες τώρα θα είναι λεπτές και δεν αποκλείεται να έρθετε σε σύγκρουση με τον σύντροφο σας ή με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με τους άλλους, καλό θα είναι να μετριάσετε τις αντιδράσεις σας και να φερθείτε με ψυχραιμία. Από τις 22/12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια πιο εσωστρεφή περίοδο για εσάς και πολλοί από εσάς μπορεί να νιώσετε την επιθυμία να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας και να κάνετε μια ενδοσκόπηση. Από τις 23/12 ο Ερμής οπισθοχωρεί στον Τοξότη και μέχρι τις 02/01/2024 φέρνει αναθεωρήσεις σχετικά με τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας επαφές. Μέσα σε αυτό το διάστημα λοιπόν προσέξτε τυχόν παρεξηγήσεις με φίλους ή με ανθρώπους που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου.

ΙΧΘΥΕΣ Με έντονη κοινωνική διάθεση θα ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τρίγωνο Ερμή-Δία στις 18/12 σας καλεί να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε, να δείτε φίλους και να κάνετε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Προσέξτε όμως τις ασυνεννοησίες και τα μπερδέματα με τους άλλους, γιατί ο Ερμής εξακολουθεί να κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία. Από τις 22/12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω, σε μια φιλική θέση προς το ζώδιο σας. Μέσα στον επόμενο μήνα θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες. Η σύνοδος Ήλιου-ανάδρομου Ερμή την ίδια ημέρα μπορεί να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές συζητήσεις και αποκαλύψεις ή επαφές με πρόσωπα που μπορεί να είχατε να δείτε καιρό. Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Κρόνος από το ζώδιο σας θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ήλιο από τον Αιγόκερω και αυτό σημαίνει ότι θα δείτε τις καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και ρεαλιστικά και θα θέσετε στόχους για το μέλλον. Η καθοδήγηση ενός φιλικού προσώπου μπορεί να είναι πολύτιμη για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments