Αθλητισμός

Νικς – Μπακς 111-130: «Πάρτι» με κορυφαίο τον Γιάννη

Νικς – Μπακς 111-130: «Πάρτι» με κορυφαίο τον Γιάννη

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Το σύνολο του Έιντριαν Γκρίφιν έφτασε έτσι τις 22 νίκες, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, σε μια αναμέτρηση που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου είχε διψήφιες διαφορές.

Έχοντας ως κορυφαίο για ακόμη ένα παιχνίδι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασε από τη Νέα Υόρκη, επικρατώντας των Νικς με σκορ 130-111.

Ένα ευχάριστο μεσημέρι στη Νέα Υόρκη είχαν οι Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στους Νικς, καταφέρνοντας έτσι να πάρουν τη νίκη με σκορ 130-111, λίγες μέρες πριν την εκ νέου συνάντησή τους στο «Madison Square Garden» την ημέρα των Χριστουγέννων.

Το σύνολο του Έιντριαν Γκρίφιν έφτασε έτσι τις 22 νίκες, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της Ανατολικής περιφέρειας, σε μια αναμέτρηση που δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου είχε διψήφιες διαφορές.

Κορυφαίος για τα «ελάφια» ήταν φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που τελείωσε το ματς με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Μπόμπι Πόρτις και ο Κρις Μίντλετον με 23 και 20 πόντους αντίστοιχα. Στην αντίπερα όχθη ο Τζέιλεν Μπράνσον σταμάτησε στους 36, ενώ ο Τζούλιους Ραντλς είχε 26 πόντους.

Οι Μπακς δεν είχαν προβλήματα να διαχειριστούν στην τελευταία περίοδο τη διαφορά που είχαν χτίσει σε όλο το ματς, με τον Γιάννη να μοιράζει την μπάλα σωστά και τους υπόλοιπους να εκτελούν άψογα το σχέδιο της ομάδας, παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι Νεοϋορκέζοι να επιστρέψουν στο ματς. Έτσι το Μιλγουόκι πήρε την 22η νίκη με το τελικό 130-111.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-36, 54-62, 87-100, 111-130

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments