Ελλάδα

Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα: Στα 200.000 ευρώ η λεία του δράστη

Κινηματογραφική ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αθήνα: Στα 200.000 ευρώ η λεία του δράστη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ κατάφερε να διαφύγει ο δράστης του ριφιφί που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

O δράστης χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά της ώρας για να καταφέρει να αρπάξει σχεδόν όλα τα κοσμήματα από τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου

Με λεία πολλών χιλιάδων ευρώ κατάφερε να διαφύγει ο δράστης του ριφιφί που σημειώθηκε σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο δράστης εισήλθε χθες Παρασκευή τις ώρες μεταξύ 04.00 και 06.00 το πρωί, αρχικά σε διπλανό εγκαταλειμμένο κτήριο, στον αριθμό 32 της οδού Κολοκοτρώνη, από όπου με εργαλεία άνοιξε τρύπα στον μεσότοιχο και από εκεί πέρασε στον κεντρικό χώρο του κοσμηματοπωλείου.

Ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο: Μέσα σε έξι λεπτά άδειασαν όλα τα συρτάρια και τις προθήκες

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η επιχείρηση που δημοσίευσε στο Instagram σχετικές εικόνες από το ριφιφί όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Συγκεκριμένα, ο δράστης χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά της ώρας για να καταφέρει να αρπάξει σχεδόν όλα τα κοσμήματα από τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές και το ΑΠΕ-ΜΠΕ η λεία του διαρρήκτη φέρεται να υπολογίζεται στις 200.000 ευρώ.

Κλείνουν με τούβλα και τσιμέντο την τρύπα στον τοίχο

Όπως φαίνεται στις σχετικές εικόνες, εργαζόμενοι του κοσμηματοπωλείου, καθάρισαν το κατάστημα και τακτοποίησαν τα ράφια και τις προθήκες, μετά την εισβολή του διαρρήκτη, ενώ έξω από το κατάστημα υπάρχουν τούβλα και άλλα οικοδομικά υλικά για να διορθωθεί η τρύπα που δημιουργήθηκε στον τοίχο από την πλαϊνή μεριά του καταστήματος.

Τις τελευταίες ώρες οι Αρχές εξετάζουν λεπτομερώς το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή προκειμένου να ταυτοποιήσουν τον δράστη της διάρρηξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments