Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα του Τερίμ [vid]

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η μεταγραφική λίστα του Τερίμ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία αποκαλύπτει την μεταγραφική λίστα του Φατίχ Τερίμ.

Δημοσίευμα από την Τουρκία αποκαλύπτει τους ποδοσφαιριστές που έχει στη λίστα του ο Φατίχ Τερίμ.

Νέο δημοσίευμα από την Τουρκία αποκαλύπτει την μεταγραφική λίστα του Φατίχ Τερίμ.

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας “yenisafak.com”, αποκαλύπτει ότι ο νέος προπονητής του Τριφυλλιού έχει στα υπόψιν του εκτός από τον Τάσο Μπακασέτα (Τραμπζονσπόρ) και τον Ρουμάνο εξτρέμ Ολίμπιου Μορουτάν (Ανκαραγκουτσού) που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, ακόμη πέντε παίκτες.

Από τα πλέον ηχηρά είναι ο 27χρονος διεθνής Τούρκος στόπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσαγκλάρ Σογιουντσού, με το δημοσίευμα να σημειώνει πως: «υποστηρίζεται ότι ο παίκτης που δεν έχει ανταποκριθεί ακόμα στις προσδοκίες της Ατλέτικο, μπορεί να μεταγραφεί ως δανεικός». Ο Σογιουντσού δεσμεύεται ως το 2027 με τους Μαδριλένους, οι οποίοι τον απέκτησαν ως ελεύθερο το καλοκαίρι από τη Λέστερ. Η αγγλική ομάδα μάλιστα είχε δώσει περί τα 21 εκατ. ευρώ πριν 4,5 χρόνια για να τον πάρει από τη Φράιμπουργκ. Φέτος μετράει συνολικά 8 συμμετοχές.

Επόμενος είναι ο 24χρονος Πορτογάλος μέσος της Μπεσίκτας, Γκέντσον Φερνάντες, τον οποίο είχε αποκτήσει η τουρκική ομάδα από την Μπενφίκα πριν 1,5 χρόνο έναντι 6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για παίκτη με χρηματιστηριακή αξία 17 εκατ. ευρώ (!), ενώ φέτος μετράει συνολικά 21 συμμετοχές (1 γκολ, 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Ο Τερίμ τον ήθελε πολύ όταν ήταν προπονητής της Γαλατάσαραϊ. Θεωρεί πως ο Πορτογάλος δεν είναι χαρούμενος στην Μπεσίκτας και θα φύγει. Αν η ελληνική ομάδα είναι γενναιόδωρη, η μεταγραφή του Γκέντσον Φερνάντες δεν μοιάζει δύσκολη».

Ακόμη ένας παίκτης είναι ο 30χρονος Γάλλος στόπερ της Μονπελιέ, Κριστοφέρ Ζουλιέν της Μονπελιέ, με συμβόλαιο ως το 2025 στη γαλλική ομάδα, η οποία την απέκτησε πέρυσι από τη Σέλτικ αντί 1 εκατ. ευρώ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε 9 ματς στο Σαμπιονά. «Για τον 30χρονο αμυντικό φέρεται να ενδιαφέρεται έντονα ο Παναθηναϊκός που έχει πολλούς τραυματίες στο κέντρο της άμυνας», αναφέρεται.

Άλλος ένας που αναφέρεται είναι ο Ισπανός αριστερός μπακ της Γαλατάσαραϊ, Ανχελίνο, με χρηματιστηριακή αξία 6 εκατ. ευρώ, που είναι δανεικός από τη Λειψία. Μετράει 19 συμμετοχές (1 γκολ, 1 ασίστ) φέτος, αγωνιζόμενος βασικός στα 5/6 ματς στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πέρα από το γεγονός ότι αγωνίζεται σε θέση που φαινομενικά δεν ψάχνεται ο Παναθηναϊκός, αντιλαμβάνεται κανείς ότι πρόκειται και για ακόμη μία δύσκολη περίπτωση. «Ο Ανχελίνο είναι ένα από τα ονόματα-έκπληξη στην ατζέντα του Φατίχ Τερίμ, που του αρέσει να παίζει με επιθετικούς μπακ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που θα αποχωρήσει από τη Γαλατάσαραϊ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, θα αγωνιστεί σε άλλη ομάδα αν το επιτρέψει η Λειψία». Τέλος, το δημοσίευμα σημειώνει πως ο Τούρκος τεχνικός “δεν είναι επίμονος σε αυτή τη μεταγραφή”.

Τελευταίος της λίστας είναι ο 36χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ Φερνάντο Ρέγες, που έμεινε μόλις ελεύθερος από τη Σεβίλλη, στην οποία αγωνίστηκε για 3,5 χρόνια. Οι Ανδαλουσιάνοι τον είχαν αποκτήσει από τη Γαλατάσσαραϊ το 2019 έναντι 4,5 εκατ. ευρώ, έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα σε Πόρτο και Μάντσεστερ Σίτι, με τους Άγγλους να τον αγοράζουν αντί 15 εκατ. ευρώ πριν μία δεκαετία. Πρόκειται φυσικά για γνώριμο του Φατίχ Τερίμ, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι “ο 36χρονος μέσος αναφέρεται ως ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού”, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο και του επαναπατρισμού του.

Πηγή: panathinaikos24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments