Lifestyle

Γιαννόπουλος για Οικονομόπουλο: «Δεν είμαι νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί»

Γιαννόπουλος για Οικονομόπουλο: «Δεν είμαι νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Giorgos Giannopoulos B

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί, το ίδιο και με Λιγνάδη και με όλους»

Τον Γιώργο Γιαννόποουλο συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, ενώ αποκάλυψε αν θα συνεργαζόταν με Φιλιππίδη και Λιγνάδη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Giannopoulosc (@giorgosgiannopoulosc)

«Οι ταμπέλες είναι για τους δρόμους και οι ετικέτες για τα τετράδια. Στον χώρο της υποκριτικής μπορεί να δουλέψει ο οποιοσδήποτε».

Η τεκνοθεσία «Δεν είμαι ούτε ειδικός, ούτε νομικός να πω αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να αποκτήσει παιδί. Αν ένα παιδί περνάει καλύτερα σε ένα ομόφυλο ζευγάρι, με γεια του με χαρά του και μακάρι να γίνει», είπε, ενώ για τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου που δήλωσε αντίθετος με την τεκνοθεσία, αναφέρει:

«Αν είναι τόσο γνώστης των πράγματων, κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις. Εδώ πρέπει να τοποθετηθούν διάφορες κατηγορίες επιστημόνων. Εμένα με ενδιαφέρει να περνάει καλά το παιδί. Αν περνάει καλά το παιδί και στα ομόφυλα ζευγάρια, μαγκιά του και να γίνει».

Ο Στέφανος Κασσελάκης «Έχει ενδιαφέρον ως άνθρωπος, με έχει εντυπωσιάσει η καψούρα που έχει με τον σύντροφό του. Πρέπει να είναι πολύ αγαπημένη αυτοί οι άνθρωποι. Η αγάπη που έχουν φαίνεται στα μάτια τους. Πολιτικά δε με απασχολεί γιατί δεν πιστεύω σε αυτόν τον χώρο και δεν πιστεύω ότι έχει και πολιτικό λόγο».

Ο Λεωνίδας Κακούρης Για την αποχώρηση του Λεωνίδα Κακούρη από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», λέει:

«Κάτι συγκλονιστικό θα συνέβη που τον πείραξε πολύ. Αν σου ρίχνουν 3 βουρδουλιές τη μέρα, θα κάτσεις στην παράσταση επειδή είναι στο Εθνικό;».

Κλείνοντας, αποκαλύπτει αν θα συνεργαζόταν με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη. «Θα συνεργαστώ με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωθεί. Δεν πρέπει να δουλέψει αυτός ο άνθρωπος αν ο νόμος τον θεωρήσει αθώο; Το ίδιο ισχύει και για τον Λιγνάδη και για όλους».

Ο δημοφιλής ηθοποιός πρωταγωνιστεί στις παιδικές παραστάσεις «Τα ψηλά βουνά» και «Η βασίλισσα του χιονιού» στο θέατρο «Ακροπόλ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments