Ελλάδα

Έγκλημα στον Βόλο: Ο Γολγοθάς που ζούσε η 18χρονη από τα παιδικά της χρόνια – Τα χρέη αποκάλυψαν το δράμα

Έγκλημα στον Βόλο: Ο Γολγοθάς που ζούσε η 18χρονη από τα παιδικά της χρόνια – Τα χρέη αποκάλυψαν το δράμα
Το μαρτύριο του κοριτσιού, ξεκίνησε από τα εννέα της χρόνια.

“Μουδιασμένη” βρίσκεται η κοινωνία του Βόλου, έπειτα από το σοκαριστικό έγκλημα που διέπραξε πατέρας στον Βόλο, μόλις πληροφορήθηκε από την κόρη του όσα βίωνε από τα παιδικά της χρόνια στα χέρια του κουνιάδου του. Ο Γολογοθάς της άτυχης κοπέλας δεν είχε τελειωμό, αφού το θύμα την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιούσε βίντεο από τις συνευρέσεις τους, για να της αποσπά χρήματα.

Τα χρέη οδήγησαν στην αποκάλυψη της φρίκης

“Το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα”, ανέφερε στην κατάθεση του ο 50χρονος πατέρας, περιγράφοντας τα γεγονότα που οδήγησαν στο αιματηρό περιστατικό. “Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά”, είπε στους αστυνομικούς, σε κατάσταση σοκ.

Το μαρτύριο του κοριτσιού, ξεκίνησε από τα εννέα της χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε στον πατέρας της το πρωί της Τρίτης, ο 33χρονος, ξεκίνησε να τις στέλνει προκλητικά μηνύματα, ενώ όταν έκλεισε τα 13 της χρόνια, ακολούθησαν οι ασελγείς πράξεις και οι βιασμοί.

Δεν δίσταζε μάλιστα, ακόμα και να βιντεοσκοπεί τις αρρωστημένες πράξεις του. Τα τελευταία δύο χρόνια, με αυτό το ροζ υλικό, εκβίαζε την 18χρονη αποσπώντας της χρήματα, με την απειλή ότι θα το δημοσιεύσει. Στην προσπάθεια της να συγκεντρώσει το ποσό των 3.000 ευρώ που ζητούσε ο 33χρονος, το κορίτσι σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο για να του δίνει τα χρήματα. Στο άκουσμα των όσων ανέφερε η κόρη του, ο 50χρονος θόλωσε λέγοντας της: “Θα το τακτοποιήσω”.

Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, ο καθ’ ομολογία δράστης, τηλεφώνησε στον 33χρονο και ζήτησε την βοήθεια του, προφασιζόμενος ότι το αυτοκίνητο του, παρουσίασε μηχανική βλάβη. Με αυτό τον τρόπο, τον οδήγησε στην παγίδα θανάτου. Ο 50χρονος είχε ήδη πάρει από το σπίτι του στην Αργαλαστή την κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε νόμιμα και περίμενε το θύμα στην άκρη του επαρχιακού δρόμου Βόλου-Ζαγοράς, λίγα μέτρα μακριά από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ. Η τελευταία πράξη του δράματος, γράφτηκε στις 19:45. Οι δύο άνδρες ξεκίνησαν αρχικά να λογομαχούν και την ώρα του καβγά, ο δράστης, με την κάνη της καραμπίνας, χτύπησε τον 33χρονο στο πρόσωπο. Ακολούθησε ο φονικός πυροβολισμός, με τον 50χρονο να τραυματίζει θανάσιμα τον κουνιάδο του στην κοιλιακή χώρα. Λίγα λεπτά μετά, χωρίς να εγκαταλείψει το σημείο, ο δράστης κάλεσε την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του υποδεικνύοντας το σημείο. Οι αστυνομικοί είδαν αιμόφυρτο τον 33χρονο χωρίς τις αισθήσεις του στο οδόστρωμα και λίγα μέτρα δίπλα του, διαλυμένη την κυνηγετική καραμπίνα.

Σοκαριστικά όσα αποκάλυψε ο δικηγόρος του πατέρα

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της 18χρονης, Μιχάλης Βασιλικός, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις είχαν ξεκινήσει από την ηλικία των 9 ετών, ενώ οι βιασμοί όταν το κορίτσι ήταν 12 έως 14 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειας, την ώρα που εντός βρίσκονταν και ο μικρότερος αδελφός του κοριτσιού που τότε ήταν 4 ετών.

“Το παιδί ήταν σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν το είδα. Από την ηλικία των 9 δεχόταν σεξουαλικές παρενοχλήσεις και από την ηλικία των 12 μέχρι τα 14 γίνονταν οι βιασμοί. Οι βιασμοί συνέβαιναν μέσα στο σπίτι, με το μικρότερο αδελφάκι επίσης μέσα στο σπίτι, όταν οι γονείς τους εργάζονταν, ο θείος είχε ελεύθερη πρόσβαση. Προφανώς έβλεπε πότε έβγαιναν από το σπίτι”, δήλωσε ο κ. Βασιλικός και συμπλήρωσε:

“Όταν χρειάστηκε χρήματα άρχισε να εκβιάζει την κοπέλα ότι θα δημοσιοποιήσει το υλικό που είχε στην κατοχή του”.

Σε βάρος του 50χρονου, που οδηγήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments