Ελλάδα

Συγκλονίζει η μάνα του Μπάμπη: «Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει πού είναι το παιδί μου»

Συγκλονίζει η μάνα του Μπάμπη: «Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει πού είναι το παιδί μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot STAR.gr, Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη την Πέμπτη (18/1) o 51χρονος, κρεοπώλης ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου. Σε βάρος του κρεοπώλη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς συνελήφθη την Πέμπτη (18/1) o 51χρονος, κρεοπώλης ο οποίος είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου. Σε βάρος του κρεοπώλη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Πού είναι ο Μπάμπης», φωνάζουν οι συγγενείς του 31χρονου, έξω από το αστυνομικό τμήμα Μεσολογγίου και ζητά δικαίωση για τον 31χρονο Μπάμπη, με τον θείο του αδικοχαμένου νεαρού, μάλιστα, να έχει μια ντουντούκα και να φωνάζει συνεχώς το όνομα του παιδιού τους.

«Τι να ζητήσω; Απλά να μου πει πού είναι το παιδί μου» είπε η μάνα του Μπάμπη με τρεμάμενη φωνή, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κα Γεωργία συνέχισε: «Τον Μπάμπη, θέλω. Να μιλήσει. Να σπάσει». Όλες αυτές τις ημέρες (από την εξαφάνιση του παιδιού της) η γυναίκα βρίσκεται σε χωράφια, στους δρόμους να ψάχνει το παιδί της. «Παντού ψάξαμε, δε βρήκαμε τίποτα» είπε.

«Αν έχει λίγη ψυχή μέσα του να μου πει που είναι το παιδί μου» ζήτησε η μάνα, από τον 51χρονο κρεοπώλη, μπροστά στην κάμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments