Αθλητισμός

Νίκη Βόλου Άρης: Οι κίτρινοι σφράγισαν το εισιτήριο για τους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος

Νίκη Βόλου Άρης: Οι κίτρινοι σφράγισαν το εισιτήριο για τους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος

Πηγή Φωτογραφίας: [366854] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 2023 - 2024 / ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν μαχητική απέναντι στην αντίστοιχη του Άκη Μάντζιου

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ήταν μαχητική απέναντι στην αντίστοιχη του Άκη Μάντζιου και πάλεψε για το… θαύμα αφού μπόρεσε να προηγηθεί στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου αλλά να μην τα καταφέρνει στο τέλος.

Κάσσος (35′) και Λεονάρντο (47′) τα γκολ για τους Βολιώτες, ο Σαβέιρο σκόραρε δις (28′ πεν, 69′) για τους Θεσσαλονικείς.

Στο 27′ υπήρξε πέναλτι για τον Άρη. Έπειτα από γέμισμα του Γκαρθία από τα αριστερά ο διαιτητής έδωσε πέναλτι για χέρι του Γαβριηλίδη. Ο Άρης έκανε το 1-0, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίκε Σαβέριο. Στο 4-0 το συνολικό σκορ του προημιτελικού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Η απάντηση από τους Βολιώτες ήρθε στο 35ο λεπτό. Ο Κρητικός στα αριστερά της περιοχής προσπάθησε με διπλή προσπάθεια να απειλήσει, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Κιάσσο, ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι σκόραρε. Μάλιστα, όλοι οι παίκτες πήγαν στον πάγκο για να συμπαρασταθούν στον Κυριακίδη, που πριν λίγες μέρες έχασε την σύζυγό του.

Χωρίς άλλες συγκινήσεις οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Άρη να «πατά» στο προβάδισμα του πρώτου αγώνα, χωρίς αυτό όμως να πτοεί τους Βολιώτες.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Κάσσος, Τοπαλίδης (58′ Τζιώρας), Γιαννίτσης, Ανδρέου (46′ Στίκας), Να’α, Λίταινας (73′ Αναστασίου), Γαβριηλίδης (58′ Κυριακίδης), Πολίτης, Κρητικός, Ριμπέιρο (83′ Μπάλλας)

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Μπράμπετς, Βέλεθ (46′ Μοντόγια), Φατόρε, Φεράρι, Ντουκουρέ (58′ Βερστράτε), Τζούρασεκ (58′ Νταρίντα), Σαβέριο, Παναγίδης (58′ Μενέντεθ), Μάνου Γκαρθία (75′ Χριστοδουλόπουλος), Σαμόρα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments