Ελλάδα

Δείτε τι είπε η ξανθιά γυναίκα σκηνοθέτης που έπαιζε «φρουτάκια» μαζί με τον Πολυχρονόπουλο [vid]

Δείτε τι είπε η ξανθιά γυναίκα σκηνοθέτης που έπαιζε «φρουτάκια» μαζί με τον Πολυχρονόπουλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: screen/ MEGA Ενημέρωση/ Show Live News

Η γυναίκα, η οποία είναι γνωστή από τον χώρο του θεάτρου και γνωρίζεται με τον Πολυχρονόπουλο από το 2011, έσπασε τη σιωπή της

Σκηνοθέτης και εθελόντρια στην κοινωνική κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος» είναι η γυναίκα, η οποία – σύμφωνα μαρτυρίες – φέρεται να έπαιζε φρουτάκια με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Η γυναίκα, η οποία είναι γνωστή από τον χώρο του θεάτρου και γνωρίζεται με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο από το 2011, έσπασε τη σιωπή της.

«Δεν έχω να σας πω κάτι. Για να μην σας απαντάω, δεν ξέρω τίποτα. Αν πήγα μια φορά με τον κύριο Πολυχρονόπουλο κάπου, πάρτε τον κύριο Πολυχρονόπουλο να σας εξηγήσει ο ίδιος. Εγώ και ο άνδρας μου είμαστε χρόνια εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας. Αν μία φορά βρεθήκαμε με τον κύριο Πολυχρονόπουλο, μπορούμε να βρεθούμε οπουδήποτε τόσα χρόνια» δήλωσε στον Alpha.

Το Mega έδωσε νωρίτερα στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από το 2019, η οποία απεικονίζει τον κατηγορούμενο να παίζει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών.

Πολλές φορές δεν πήγαινε μόνος του στο κατάστημα τυχερών παιχνιδιών αλλά μαζί με ξανθιά γυναίκα που είναι η συνεργάτιδά του και ανήκει στον ευρύτερο καλλιτεχνικό χώρο.

Στην φωτογραφία φαίνεται η γυναίκα να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τον Πολυχρονόπουλο και να παίζει και εκείνη «φρουτάκια».

Η συγκεκριμένη γυναίκα τον βοηθούσε στη δράση του, με αποτέλεσμα να προκύπτει το ερώτημα εάν και τα χρήματα τα οποία έπαιζε και εκείνη στα παιχνίδια προέρχονταν από τον «Άλλο Άνθρωπο».

«Έβγαζε πακέτο με 50ρικα» – Η νέα μαρτυρία

Όπως περιγράφει μάρτυρας, είχε δει τον Πολυχρονόπουλου με μία ξανθιά γυναίκα να τζογάρουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

«Έβλεπα τον ”Άλλο Άνθρωπο”, ερχόταν με αυτή, είχε ξεκινήσει σε καθημερινή βάση και παίζανε με τις ώρες.

»Κάθονταν πάνω από 2 – 3 ώρες. Τα παίζανε όλα, 2 ευρώ και πάνω, όλα φουλ και οι δυο τους μαζί. Έβγαζε και πήγαινε αυτή συνέχεια του ζήταγε λεφτά γιατί έχανε και έβγαζε πακέτο με 50ρικα. Την ημέρα πρέπει να παίζανε πάνω από χιλιάρικο. Πάνω από 1.00 ευρώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments