Αθλητισμός

Βόλος – Παναιτωλικός: Έχασαν και οι δύο [1-1]

Βόλος – Παναιτωλικός: Έχασαν και οι δύο [1-1]

Πηγή Φωτογραφίας: [366967] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ / EUROKINISSI)

Βόλος και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο "Πανθεσσαλικό" και δεν πήραν την ανάσα που χρειάζονταν ώστε να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της Superleague.

Στον εναρκτήριο αγώνα της 21ης αγωνιστικής της Super League ο οποίος είχε και χαρακτήρα πρόωρου “τελικού” για τη μάχη της παραμονής, Βόλος και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο “Πανθεσσαλικό” και δεν μπόρεσαν να πάρουν νίκη-ανάσα από Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα. Τα γκολ της αναμέτρησης μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Σενγκέλια να κάνει το 0-1 στο 8′ και τον Γκαρσία να ισοφαρίζει στο 15′.  

Ο Παναιτωλικός μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και άνοιξε το σκορ μόλις στο 8′ με εξαιρετικό τελείωμα του Σενγκέλια μετά από ασίστ του Λιάβα.

Οι παίκτες του Πετράκη, όμως, δεν διαχειρίστηκαν ορθά την κατάσταση. Ή αν θέλετε, οι παίκτες του Λόπεθ αντέδρασαν εξαιρετικά. Αρχικά προειδοποίησαν με γύρισμα του Ντέλετιτς και στη συνέχεια με κεφαλιά του Γκαρθία. Ο επιθετικός του Βόλου, όμως, δεν το έβαλε κάτω και στο 15′ ισοφάρισε σε 1-1, παίρνοντας το “ριμπάουντ” μετά από σουτ του Μύγα.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες βρήκαν τις στιγμές τους στα καρέ των Κόβατς και Στεργιάκη όμως τα τελειώματά τους δεν ήταν και τα καλύτερα δυνατά με τους δύο τερματοφύλακες να μην χαγχώνονται τόσο πολύ. Καλύτερη φάση του Παναιτωλικού ήρθε μετά από… κόντρα σε ένα κάκιστο σουτ του Καρέλη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έδειχνε να έχει τον έλεγχο αλλά η πρώτη του φάση ήρθε στο 89′ με σουτ του Λιάβα. Ο Βόλος αντίθετα απείλησε περισσότερες φορές τον Στεργιάκη και λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή όμως ο Μωραΐτης δεν κατάφερε να σκοράρει με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε και τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούνται με το τελικό 1-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments