Ελλάδα

Υπουργείο Εργασίας: Άνοιξε η Σταδίου μετά την έκρηξη βόμβας – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές [pics]

Υπουργείο Εργασίας: Άνοιξε η Σταδίου μετά την έκρηξη βόμβας – Προκλήθηκαν υλικές ζημιές [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: [366979] ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Την ευθύνη ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα»

Σε επιφυλακή παραμένει η ΕΛΑΣ λόγω της βόμβας που εξερράγη στη 1:29 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου απέναντι από το υπουργείο Εργασίας, προκαλώντας μόνο υλικές ζημιές.

Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα αγνώστου σε εφημερίδα, που ενημέρωνε για την τοποθέτηση της βόμβας, η οποία εξερράγη έπειτα από 40 λεπτά. Την ευθύνη ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα».

Η Σταδίου άνοιξε πριν από λίγο, καθώς είχε παραμείνει κλειστή για αρκετές ώρες λόγω ερευνών από πυροτεχνουργούς του ΤΕΕΜ.

Η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα (03-02-2024) και ώρα 00:48 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Εφημερίδα των Συντακτών ότι είχαν δεχθεί τηλεφώνημα σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Υπουργείο Εργασίας, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά.

Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποιώντας εκτροπή της κυκλοφορίας. Ο μηχανισμός εξερράγη την 01.29 ώρα προκαλώντας υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β)».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments