Ελλάδα

Πολυχρονόπουλος: Έστελνε απόρους σε πακιστανικά μαγαζιά για να αγοράσουν βρεφικό γάλα με έκπτωση

Πολυχρονόπουλος: Έστελνε απόρους σε πακιστανικά μαγαζιά για να αγοράσουν βρεφικό γάλα με έκπτωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στην καταγγελία ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πωλούσε σε καταστήματα τα βρεφικά γάλατα που δίνονταν ως δωρεές στον «Άλλον Άνθρωπο» προχώρησαν ωφελούμενοι.

Επιβεβαιώνει πρώην εθελοντής της κοινωνικής κουζίνας

Στην καταγγελία ότι ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πωλούσε σε καταστήματα τα βρεφικά γάλατα που δίνονταν ως δωρεές στον «Άλλον Άνθρωπο» προχώρησαν ωφελούμενοι.

Έπειτα, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, έστελνε τους άπορους στα συγκεκριμένα καταστήματα, λέγοντάς τους ότι εκεί μπορούν να αγοράσουν τα γάλατα σε μειωμένη τιμή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, μια γυναίκα υποστηρίζει ότι εδώ και τρία χρόνια πηγαίνει στην κοινωνική κουζίνα, ζητά βρεφικό γάλα, γιατί είχε δει κούτες με τέτοια γάλατα να πηγαίνουν στον «Άλλον Άνθρωπο», αλλά δεν της δίνουν.

Αντίθετα, ισχυρίζεται ότι της πρότειναν συγκεκριμένα καταστήματα, όπου θα μπορούσε να αγοράζει το γάλα-σκόνη με έκπτωση της τάξης του 35%. Ένα γάλα, λοιπόν, που στο κανονικό σούπερ μάρκετ πωλούνταν με 23 ευρώ, στο συγκεκριμένο κατάστημα -και αν επικαλούνταν το όνομα του Κώστα Πολυχρονόπουλου- το έπαιρνε με 15. «Λέγανε ότι εδώ πιο κάτω έχει ένα ψιλικατζίδικο και πάει εκεί και δίνει πράγματα και τα δίνει για το μαγαζί. Με ανταλλαγή, δεν ξέρω, με λεφτά… Εκεί που έκανε ο καφές να τον αγοράσει χονδρικά 1,5 – 2 ευρώ, του τον έδινε πολύ πιο φθηνό και έτσι έπαιρνε λεφτά» λέει η ωφελούμενη.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ο Πολυχρονόπουλος τους απαντούσε ότι το 50% των πωλήσεων αυτών των προϊόντων το επιστρέφουν στον ίδιον και ότι εκείνος με τη σειρά του το κάνει δωρεά στα ιδρύματα.

Πρώην εθελοντής, μιλώντας στον Alpha, αναφέρει: «Όταν είχε μεθύσει, μου είχε πει ότι δίνουν τα πράγματα σε πακιστανικά μαγαζιά. Τα πουλάνε και χωρίς τιμολόγια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments