Αθλητισμός

Η κουβέντα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Η κουβέντα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: [367074] UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΙΝΤΕΡ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

*Ο Ντανιέλ Ποντένσε συνεχίζει να κινείται σε ρηχά νερά. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση εδώ και αρκετό καιρό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει βοήθειες στον Ολυμπιακό. Είτε παίζει βασικός είτε έρχεται από τον πάγκο ο Ποντένσε είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι και ο Καρβαλιάλ στην αρχή όταν ανέλαβε τον πάγκο του Ολυμπιακού τον είχε βασικό, αλλά στη συνέχεια τον άφησε εκτός ενδεκάδας και πλέον είναι μόνιμα στον πάγκο. Δεν αρέσει στον Ποντένσε να κάθεται στον πάγκο, αλλά η εικόνα του δεν είναι πειστική για να αλλάξει τη μοίρα του. (ΦΩΣ)

*Η κουβέντα για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν άνοιξε μόνο μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Επί της ουσίας δεν έκλεισε ποτέ από τη στιγμή που απομακρύνθηκε ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Γνώριζαν όλοι στον Ρέντη και στην πλατεία Αλεξάνδρας, ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ δύσκολα θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός φυσικά αν είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Και αυτό το σκεπτικό είναι ένα δείγμα του τρόπου με τον οποίο λειτουργεί η ομάδα. (ΦΩΣ)

*Όπως φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να έχει ανάγκη τον 37χρονο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του και ειδικά για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμος, όπως φυσικά και για τα ευρωπαϊκά, όσο παίξει. Είναι μια σημαντική επιστροφή και ας υπάρχουν άλλοι τρεις σέντερ φορ στο ρόστερ. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments