Ελλάδα

Γιάννης Βαρδής: Η κυρία Φιλοθέη Μωβ διαχειριζόταν τα οικονομικά στον «Άλλο Άνθρωπο»

Γιάννης Βαρδής: Η κυρία Φιλοθέη Μωβ διαχειριζόταν τα οικονομικά στον «Άλλο Άνθρωπο»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Giannis Vardis

Ο Γιάννης Βαρδής απαντά για όσα ακούγονται αναφορικά με τη σχέση του με την Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος». Τι λέει για τη Φιλοθέη Μωβ.

Τον Γιάννη Βαρδή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο οποίος μίλησε για την επαφή που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» και τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis vardis (@giannisvardis)

Επίσης, όταν ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή, ο Γιάννης Βαρδής μέσω ανάρτησής του είχε ζητήσει αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα σε έναν λογαριασμό προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της κοινωνικής κουζίνας. Ωστόσο, ο μουσικοσυνθέτης τόνισε ότι το χρηματικό κομμάτι το χειριζόταν η σύντροφος του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

Αρχικά, ανέφερε: «Όταν πιστεύεις σε μια προσπάθεια και έναν άνθρωπο, δεν ξέρεις τι άνθρωπος μπορεί να προκύψει αυτός στην πορεία. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε βοηθήσει, από την αρχή, την πολλή αρχή. Δεν ξέρω αν ο πατέρας μου είχε δώσει λεφτά, αλλά ακόμα και όταν έφυγε ο πατέρας μου, εγώ πολλές φορές έστελνα φαγητό στον “Άλλο Άνθρωπο”. Με έπαιρναν διάφορες εταιρείες από την επαρχία και έλεγαν “έχουμε έναν τόνο φακές, έναν τόνο ρύζι”, τους έστελνα κατευθείαν στον “Άλλο Άνθρωπο”. Όλα πήγαιναν εκεί».

Επίσης, πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα, δεν έχω άλλη επαφή και δεν ξέρω τι γινόταν όλο αυτό το φαγητό μετά. Σίγουρα είναι στενάχωρο. Λίγο αποδομείται η κοινωνία μας, τα πιστεύω μας. Ο πατέρας μου βοηθούσε όσο ήταν υγιής βοηθούσε από πιο πριν, εγώ άρχισα στην πορεία να βοηθάω. Χρήματα δεν βάλαμε ποτέ. Δεν ξέρω τι είδους βοήθεια πρόσφερε ο πατέρας μου, αλλά εγώ ότι βοήθεια μπορούσα να προσφέρω, ήταν με φαγητό».

Για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο σχολίασε: «Τον έχω γνωρίσει τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, μου είχε κάνει καλή εντύπωση, όπως σε όλους νομίζω».

Τέλος, ο Γιάννης Βαρδής για το θέμα της κηδείας του πατέρα του και τα χρήματα που είχε ζητήσει να κατατεθούν στον «Άλλο Άνθρωπο» αντί για στεφάνια, είπε ότι το χρηματικό το χειριζόταν η Φιλοθέη Μωβ. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Σε αυτά να ρωτήσετε τη σύντροφο του πατέρα μου, γιατί αυτή διαχειριζόταν το κομμάτι αυτό. Είχαμε πάρει μια κοινή απόφαση, να γίνει αυτή η κίνηση για τον “Άλλο Άνθρωπο”, αλλά ναι, δεν το διαχειριζόμουν εγώ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments