Ελλάδα

Ομόνοια: Αλλοδαπός μαχαίρωσε αρχιφύλακα και επιχείρησε να αρπάξει το όπλο του [vid]

Ομόνοια: Αλλοδαπός μαχαίρωσε αρχιφύλακα και επιχείρησε να αρπάξει το όπλο του [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ar.qloob3.com

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα της Ομόνοιας όπου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και συνελήφθη για βαριές σωματικές βλάβες

Σε τραγωδία κόντεψε να καταλήξει ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε από αστυνομικούς σε έναν άνδρα από το Αφγανιστάν το βράδυ της Τετάρτης (7/2) στο κέντρο των Αθηνών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 22.00 στην Ομόνοια όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών επιχείρησαν να ελέγξουν έναν Αφγανό ο οποίος κινούνταν επί της οδού Αγησιλάου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου ο άνδρας, 30 ετών, έβγαλε κάτω από την μπλούζα του ένα πτυσσόμενο στιλέτο και επιχείρησε να χτυπήσει με αυτό έναν εκ των αστυνομικών, ο οποίος απέφυγε το χτύπημα πέφτοντας στο έδαφος. Όταν ένας συνάδελφός του (αρχιφύλακας) προσέγγισε για να βοηθήσει, τότε ο Αφγανός επιτέθηκε και σε αυτόν με το μαχαίρι και του κατάφερε χτύπημα κάτω από τη δεξιά μασχάλη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί των πεζών περιπολιών καταδίωξαν τον δράστη διαβιβάζοντας παράλληλα στο Κέντρο Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Αθηνών που βρίσκονταν κοντά στο σημείο προσέγγισαν τον Αφγανό με τον άνδρα να επιτίθεται και σε αυτούς προσπαθώντας ανεπιτυχώς να αρπάξει το όπλο ενός εκ των αστυνομικών. Τελικά, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε, τα στελέχη της ΔΙΑΣ τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο τραυματίας αστυνομικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «401», ενώ ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο τμήμα της Ομόνοιας όπου αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του και συνελήφθη για βαριές σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments