Αθλητισμός

Παναθηναικός Άρης: Καστρίτης: «Συγχαίρω τα παιδιά για την προσπάθειά τους»

Παναθηναικός Άρης: Καστρίτης: «Συγχαίρω τα παιδιά για την προσπάθειά τους»

Πηγή Φωτογραφίας: [367345] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε λόγο για το έλλειμα ενέργειας που είχε ο Άρης

Ο Γιάννης Καστρίτης έκανε λόγο για το έλλειμα ενέργειας που είχε ο Άρης κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Ο Άρης πάλεψε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο ηττήθηκε με 76-65 και αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο προπονητής των κίτρινων, Γιάννης Καστρίτης, μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του είχε φανερό έλλειμα ενέργειας απέναντι στον Παναθηναϊκό και θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν.

«Ήταν εμφανές το έλλειμα ενέργειας που είχαμε. Αργήσαμε να προσαρμοστούμε στο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός πήρε μια διαφορά και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήθηκε ένα μομέντουμ το οποίο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Εμείς είμαστε πολλοί χαρούμενοι και υπερήφανοι από την πορεία μας γενικότερα. Έχουμε μεγάλη ανάγκη την ξεκούραση στο κενό αυτό και θα επανέλθουμε δριμύτεροι για την συνέχεια σε όλους τους θεσμούς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments