Αθλητισμός

Εύκολο έργο για τους Σέλτικς απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς

Εύκολο έργο για τους Σέλτικς απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ youtube.com Boston Celtics vs New York Knicks - Full Game…

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα

«Φτωχή» ήταν η βραδιά στο ΝΒΑ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μόλις τρεις αναμετρήσεις, οποίες ωστόσο δεν μας στέρησαν το θέαμα.

Οι Μπόστον Σέλτικς είχαν εύκολο έργο απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς, περνώντας «αέρα» από το «Madison Square Garden» μιας και επικράτησαν με σκορ 116-102. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, όμως από το φινάλε της πρώτης περιόδου οι «Κέλτες» πέρασαν μπροστά, πάτησαν γκάζι και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους παίρνοντας το θετικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζέιλεν Μπράουν με 30 πόντους, ενώ πολύ καλό ματς έκανε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Κρίσταπς Πορζίνγκις που πρόσθεσε άλλους 22. Από την άλλη, ο Τζέιλεν Μπράνσον έμοιαζε να παλεύει μόνο τους, σταματώντας στους 34 πόντους.

Στη Μινεσότα, οι Τίμπεργουλβς καθάρισαν την υπόθεση νίκη στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, επικρατώντας με σκορ 101-86. Οι Νεοϋορκέζοι άρχισαν καλύτερα το ματς, με τους «λύκους» να παίρνουν τα ηνία στη συνέχεια. η δεύτερη περίοδος και η αρχή της τρίτης είχαν αμφίρροπο χαρακτήρα, όμως κάπου εκεί οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό και έβαλαν ένα… τέλος.

Για τους νικητές, ο Άντονι Έντουαρντς μέτρησε 29 πόντους και 28 είχε ο Καρλ Άντονι-Τάουνς, ενώ στην αντίπερα όχθη, 18 πόντους έβαλε ο Καμ Τόμας και 15 ο Μάικαλ Μπρίτζες.

Τέλος, οι Μάτζικ πέρασαν από το Ντιτρόιτ κόντρα στους μαχητικούς Πίστονς με σκορ 112-109. Η ομάδα του Ορλάντο που είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς το προβάδισμα πλην ενός μικρού κομματιού στην πρώτη περίοδο και άλλου ενός στα μέσα του τρίτου δωδεκαλέπτου, τα… χρειάστηκε στο φινάλε, αλλά πήρε το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Πάολο Μπανκέρο μέτρησε 15 πόντους για τον οργανισμό της Φλόριντα, ενώ από 14 είχαν Φραντζ Βάγκνερ, Μο Βάγκνερ και Τζέιλεν Σαγκς. Από την άλλη πλευρά ο Κέιντ Κάνινγκχαμ σταμάτησε στους 26 πόντους.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments