Αθλητισμός

“Στην Παρτιζάν ή στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια”

“Στην Παρτιζάν ή στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Το όνομα του Μάριο Χεζόνια το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν να μάθουν εάν τελικά αυτή η σπουδαία μεταγραφή θα γίνει πράξη και ο αγαπημένος τους “Super Mario” γίνει ξανά κάτοικος Αθήνας.

Ο Άτσο Πέτροβιτς, αδερφός του Ντράζεν, κατέθεσε την άποψη του για το μέλλον του Μάριο Χεζόνια, η οποία είναι πολύ... θετική για τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, με τους φίλους της ομάδας να ανυπομονούν να μάθουν εάν τελικά αυτή η σπουδαία μεταγραφή θα γίνει πράξη και ο αγαπημένος τους “Super Mario” γίνει ξανά κάτοικος Αθήνας.

Ο Άτσο Πέτροβιτς, αδερφός του θρυλικού Ντράζεν και βετεράνος προπονητής έκανε μια πρόβλεψη, η οποία έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά. Για τον Πέτροβιτς, η αποχώρηση του Χεζόνια από την Ρεάλ είναι σχεδόν βέβαιη, αφού ο Κροάτης έχει απορρίψει όλες τις προσπάθειες των Μαδριλένων να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και για τα επόμενα χρόνια και πλέον η σχέση του με την διοίκηση της Ρεάλ δεν είναι και η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα, ο Πέτροβιτς προχώρησε και ένα βήμα παρακάτω την πρόβλεψή του και ανέφερε πως τα Βαλκάνια είναι ο πλέον πιθανός προορισμός για τον Χεζόνια. Παρτιζάν και Παναθηναϊκός AKTOR είναι οι ομάδες που συγκεντρώνουν κατά τον ίδιο τις περισσότερες πιθανότητες να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

«Ο Χεζόνια δεν είναι Σέρβος, αλλά έχει δείξει τη συμπάθειά του στην Παρτίζαν. Εάν δεν υπογράψει εκεί, τότε θα καταλήξει στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι το ρεαλιστικό σενάριο», δήλωσε στο «ABA Talks».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments