Αθλητισμός

Η δοκιμασία του Άρη στην Λεωφόρο

Η δοκιμασία του Άρη στην Λεωφόρο

Πηγή Φωτογραφίας: [367531] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΡΗΣ - ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την δοκιμασία του Άρη στην Λεωφόρο και όχι μόνο.

Ο Φλεβάρης θεωρώ ότι πάντα είχε μία περίεργη…μελαγχολία μέσα του ως μήνας είτε γιατί έτσι και αλλιώς είναι…κουτσουρεμένος είτε γιατί επιμένει να σε μπερδεύει με τις περίεργες και ασυνάρτητες καιρικές του συνθήκες.

Τα τελευταία χρόνια αυτή η μελαγχολία έχει δώσει την θέση της σε μνήμες άσχημες, στενάχωρες που από την μία φέρνουν δάκρυα στα μάτια και από την άλλη οργή, αγανάκτηση θυμό. Για τον φίλαθλο του Άρη, για κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο έρχεται στο μυαλό η απάνθρωπη, στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού από οπαδούς του ΠΑΟΚ στην πρώτη μέρα του Φλεβάρη. Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια…

Την ίδια στιγμή ένα δυστύχημα σαν σήμερα πέρσι, έχει περάσει (και δικαίως κατά την άποψή μου) στην συνείδηση του κόσμου ως μία «δολοφονία» 57 συνανθρώπων μας, που επέλεξαν να ταξιδέψουν με το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς, το τρένο. Σε κάποια άλλη χώρα προφανώς και οι υποδομές το διασφαλίζουν αυτό, στην Ελλάδα προφανέστατα όχι.

Στην σημερινή δύσκολη, μαύρη επέτειο ενδεχομένως και να αφήναμε στην άκρη τα σχόλια μας για την στρογγυλή θέα, αλλά η αγωνιστική στην Λίγκα δεν μας το επιτρέπει. Αυτό που σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να κάνουμε είναι να μην ξεχάσουμε ποτέ τους 57 ανθρώπους που τόσο άδικα, πρόωρα και μέχρι τώρα…ατιμώρητα έχασαν την ζωή τους.

Ο Άρης χωρίς άγχος θα διεκδικήσει αποτέλεσμα στην Λεωφόρο Παιχνίδια θα γίνουν φυσικά κανονικά και ο Άρης πάει στην Λεωφόρο για ένα από τα…τέσσερα καλώς εχόντων των πραγμάτων παιχνίδια με τους πράσινους. Αρχικά να σημειώσω ότι όσοι περιμένετε Παναθηναικό όπως έπαιξε με ΠΑΟΚ ή Κηφισιά να το ξεχάσετε γιατί σήμερα το βράδυ θα έχει κανονικούς χαφ στην σύνθεσή του. Και Τσέριν και Μπερνάρ και Πέρεθ.

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Αν κάποιος θέλει να δει την αιτία για το συνονθύλευμα που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ ακριβώς εκεί πρέπει να εστιάσει. Χωρίς κέντρο δεν πας πουθενά… Ο Μάντζιος από την πλευρά του που θα έπρεπε να τον καλούν να διδάσκει πώς να παίζεις με 2 αμυντικά χαφ, ξέρει ότι αυτό το σημείο θα είναι το πλέον κομβικό στο παιχνίδι. Δεν ξέρω αν θα επιλέξει Βερστράτε με Βέλεθ ή με Ζουλ ή με Τζούρασεκ γιατί πλέον έχει πολλές επιλογές, αλλά σίγουρα θα έχει 2 χαφ και μπροστά τους θα μοιράσει τον χρόνο του δεκαριού σε Μανού και Νταρίντα.

Δεν θα γίνει ιδιαίτερο ροτέισον και ξεκάθαρα ο προπονητής του Άρη θα αρχίσει από σήμερα τα mind games. Ο Άρης στον πρώτο γύρο κέρδισε και γκρέμισε τον ΠΑΟ από την κορυφή, σήμερα φιλοδοξεί να τον πλησιάσει ακόμα περισσότερο στην βαθμολογία ώστε να δώσει ενδιαφέρον και στα δικά του play off. Μετά την πρόβλεψη Ανσαριφάρντ, σκόρερ και ο… Πριν τον Βόλο σας προτρέψαμε να παίξετε σκόρερ Ανσαριφάρντ, για σήμερα είμαι κάπου ανάμεσα στον Νταρίντα και τον Μανού Γκαρσία, εκτός αν επιστρέψει στα γκολ ο Σουλειμάνοφ.

Σε κάθε περίπτωση ο Άρης θα μπει να παίξει το παιχνίδι του άσχετα αν το μεγάλο παιχνίδι και αυτό που θα τον οδηγήσει στον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι την επόμενη Τετάρτη.

ΥΓ1 Αν δεν υπήρχε το ματς του Άρη θα καθόμουν με τεράστιο ενδιαφέρον να δω την ματσάρα Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ. Πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, ειδικά με δεδομένες τις πολλές απουσίες του φιλοξενούμενου που πέρα από τους τραυματίες βρήκε την ευκαιρία να δηλώσει τους τιμωρημένους σε αυτό το ματς. Πάει με μισή ομάδα στις Σέρρες και για αυτό είπαν και οι γηπεδούχοι να κάνουν fair play. 4 παίκτες, ναι 4 δήλωσε ως τιμωρημένους ο Πάμπλο Γκαρσία που μεσοβδόμαδα μπερδεύτηκε με το ποια ομάδα κοουτσάρει. Σε ένα ματς που προφανώς δεν θα διαμαρτυρηθεί για τις κίτρινες-ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΕΚΑΝΕ- γιατί δεν θα πάρει μάλλον καμία, δήλωσε 4 τιμωρημένους και ο ένας είναι ο φορ του ο Άλεκσιτς. Ε, και τι έγινε θα πει κάποιος. Τίποτα απλά οι άλλοι δυο φορ Γούλερι, Μπεντανκόρ είναι τραυματίες και τον μόνο διαθέσιμο ο Πάμπλο τον δήλωσε με τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Δεν πειράζει μπορεί να βάλει φορ αυτόν που βγήκε μόνος του με την εστία και γλίστρησε.

ΥΓ2 Ο Τολιόπουλος πριν τις 2 πολύ καλές χρονιές του με τον Άρη, ήταν στον ΠΑΟΚ. Θέλετε να διαβάσετε τι γράφονταν και τι λέγονταν για τον MVP της εθνικής για να αντιληφθείτε πόσο δίκιο είχε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το «συστηματική παραποίηση της πραγματικότητας;» Το περιβάλλον, οι αρχές, οι αξίες, η υποστήριξη που έλαβε από τον οργανισμό του Άρη και φυσικά πάνω από όλα η δική του δουλειά, τον έχουν φέρει σε αυτό που όλοι συζητάμε σήμερα. Δεν ξέρω τι θα επιλέξει για την επόμενη σεζόν, ξέρω όμως ότι ο Άρης είναι μία από τις επιλογές του και ας μην έχει το πάνω χέρι στο κομμάτι των χρημάτων. Σε κάθε περίπτωση ο Βασίλης γουστάρει στον Άρη και θα συνεχίσει να το δείχνει ως το τέλος της σεζόν, μακάρι και τα επόμενα χρόνια.

ΥΓ3 Τα παραμύθια για τον Φαμπιάνο έχουν ως στόχο μόνο να τρυπήσουν τον Άρη και να καλλιεργήσουν εσωστρέφεια. Ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα και τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά για τον Φαμπιάνο, αλλά και τον Κουέστα. Κερδίζουν το κύπελλο; Έχουν κάθε δικαίωμα να αξιώσουν πολλά περισσότερα χρήματα. Ο Άρης όμως αν δεν πάρει η ομάδα το κύπελλο και κατ’ επέκταση μείνει εκτός Ευρώπης, άρα θα έχει αποτύχει στους στόχους της, θα δώσει τα…διπλά στους παίκτες που απέτυχαν; Απλά τα πράγματα. Οι επιτυχίες φέρνουν χρήματα στις ομάδες και τα…τσαλακώνουν και οι παίκτες. Φέρτε την κούπα-άρα και την Ευρώπη στο Europa League και όλα θα γίνουν… Δεν βαρεθήκατε όμως ρε παιδιά, κάθε 2 μήνες και άλλο…έγκυρο ρεπορτάζ. Στην ΠΑΟ τον στείλατε, στον ΠΑΟΚ τον στείλατε, στην ΑΕΚ τον στείλατε. Αποφασίστε τελικά. Αν και η ΑΕΚ είναι ο πιο πιθανός προορισμός για να βρεθεί και με τον Πάλμα όπως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ μας είχατε ενημερώσει… Τι όχι;

View this post on Instagram

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official)

Πηγή: gazzetta.gr//Σωτήρης Μυκονίου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments