Πολιτική

Άδωνις: Τέλος στη λάσπη!

Άδωνις: Τέλος στη λάσπη!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας διαψεύδει οργιώδες δημοσίευμα, που κάνει τον γύρο του Internet και με βάση το οποίο ο αδελφός του Άδωνι διαθέτει off shore εταιρεία στον Παναμά.

Οι συκοφάντες θα οδηγηθούν στα δικαστήρια

Την εύλογη και οργισμένη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε επαίσχυντη συκοφαντία, που διακινείται στο διαδίκτυο σε βάρος του αδελφού του.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας διαψεύδει οργιώδες δημοσίευμα, που κάνει τον γύρο του Internet και με βάση το οποίο ο αδελφός του Άδωνι διαθέτει off shore εταιρεία στον Παναμά.

«Επειδή ο αδελφός ούτε είχε ούτε έχει τέτοια εταιρία στον Παναμά ή οπουδήποτε αλλού στον Κόσμο, όποιος κάνει αναπαραγωγή αυτής της συκοφαντίας θα κληθεί στα δικαστήρια. Επιτέλους τέλος στην λάσπη», τονίζει, ανάμεσα στα άλλα ο υπουργός Υγείας στην ανάρτησή του, στην οποία αναφέρει:

«Ενημερώνω ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αυτό το ψεύδος, περί δήθεν υπάρξεως στον Παναμά off shore εταιρίας του αδελφού μου, επικαλούμενοι ένα έγγραφο που γράφει το όνομα του με αριθμό διαβατηρίου άγνωστο σε μας (όχι πάντως του αδελφού μου) και την ακατανόητη ένδειξη «Βαρόνος». Επειδή ο αδελφός ούτε είχε ούτε έχει τέτοια εταιρία στον Παναμά ή οπουδήποτε αλλού στον Κόσμο, όποιος κάνει αναπαραγωγή αυτής της συκοφαντίας θα κληθεί στα δικαστήρια. Επιτέλους τέλος στην λάσπη!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments