Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τη νέα, διευρυμένη σύνθεση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Εκτελεστικό Γραφείο υπό τη νέα, διευρυμένη σύνθεση

Πηγή Φωτογραφίας: [367741] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Πρεμιέρα για τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα χθες.

Υπό τη νέα, διευρυμένη σύνθεσή του συνεδριάζει σήμερα το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αλλαγές που ανακοίνωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. Πρεμιέρα για τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε επίσημα χθες.

Η συνεδρίαση γίνεται μία εβδομάδα μετά το Έκτακτο Συνέδριο του κόμματος, αλλά και την έντονη αναταραχή που προηγήθηκε σε επίπεδο Στέφανου Κασσελάκη και Πολιτικής Γραμματείας.

Η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου μετά από πολλούς μήνες σηματοδοτεί την επιδίωξη του κ. Κασσελάκη για ένα πιο αρχηγοκεντρικό μοντέλο λειτουργίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιοι μετέχουν στο Εκτελεστικό Γραφείο

Στο Εκτελεστικό Γραφείο θα μετέχουν ο πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, η Γραμματέας του κόμματος, Ράνια Σβίγκου, ο νέος Συντονιστής Οργανωτικού, Γιάννης Βουλγαράκης, η νέα εκπρόσωπος Τύπου, Βούλα Κεχαγιά, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θεοδώρα Τζάκρη, η αντιπρόεδρος της βουλής, Όλγα Γεροβασίλη, που αναπληρώνει την κενή θέση που κατείχε η Έφη Αχτσιόγλου, η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η Ρένα Δούρου.

Την Παρασκευή, ο κ. Κασσελάκης ανακοίνωσε την προθήκη των στελεχών Νίκος Παππάς, Ευάγγελος Αποστολάκης, Κυριακή Μάλαμα, Πάνος Ρήγας, Λευτέρης Κρέτσος και Γιάννης Μπουρνούς στο νέο όργανο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments