Πολιτική

ΝΔ: Πατουλίδου, Εξαδάκτυλος και Σέρμπος υποψήφιοι ευρωβουλευτές

ΝΔ: Πατουλίδου, Εξαδάκτυλος και Σέρμπος υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Μετά τον Πύρρο Δήμα και η Βούλα Πατουλίδου στη Νέα Δημοκρατία.

Γνωστά έγιναν τέσσερα ονόματα υποψηφίων για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ, όπου ανάμεσα τους είναι η γνωστή Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στους υποψήφιους του κυβερνώντος κόμματος θα ενταχθούν ο νυν πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Δημοκρίτειο Σωτήρης Σέρμπος.

Η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου, αναμένεται για τον Απρίλιο. Αυτή την περίοδο συνεχίζονται πυρετωδώς οι διεργασίες για την αξιολόγηση των υποψηφίων, με τον τελικό λόγο να έχει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται πως κάθε κόμμα δικαιούται να έχει 42 υποψήφιους, ενώ οι κάλπες για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα στηθούν στα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ 6 και 9 Ιουνίου. Στην Ελλάδα οι Ευρωεκλογές έχουν προγραμματιστεί για τις 9 Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε από τον Έβρο την ίδρυση πολιτικού κόμματος, με το όνομα «Δημοκράτες», το οποίο θα κατέβει εξίσου στις Ευρωεκλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments