Ελλάδα

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη στο σπίτι 15 ημέρες – Η κακοποίησή της γινόταν μπροστά στα παιδιά»

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη στο σπίτι 15 ημέρες – Η κακοποίησή της γινόταν μπροστά στα παιδιά»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/STARNEWS

Τι λέει ο συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης, η οποία κακοποιούνταν από τον σύζυγό της στο Άργος

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 32χρονης γυναίκας που κακοποιούνταν από τον 34χρονο σύζυγό της στο Άργος μίλησε για την τραγική υπόθεση στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, η 32χρονη βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να αναρρώσει από τα τραύματά της.

Όταν ρωτήθηκε γιατί το θύμα υπέμενε αυτήν την κατάσταση, απάντησε πως «ο κατηγορούμενος δρούσε συστηματικά ανενόχλητος. Είχε αποκόψει την Ελένη από την επαφή με την αδερφή της και τον πατέρα της. Αυτό κάνουν αυτοί που κακοποιούν συστηματικά γυναίκες».

Υπογράμμισε πως το θύμα είχε χάσει την επαφή με τον έξω κόσμο. Όταν ο Γιώργος Παπαδάκης χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο έναν χειριστικό τύπο, ο οποίος είχε απομονώσει το θύμα, ο κύριος Λαμπρόπουλος συμφώνησε. Μάλιστα ειδική αναφορά έκανε στην απολογία του 34χρονου, ο οποίος είπε: «Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου. Με θέλουν όλες οι γυναίκες».

«Η Ελένη βρισκόταν κλειδωμένη σε ένα σπίτι τουλάχιστον 15 ημέρες. Ό,τι γινόταν, γινόταν μπροστά στα μάτια των παιδιών. Επί 15 μέρες η Ελένη δεν είχε κινητό, όταν η κατάσταση έφτασε στο αποκορύφωμά της. Για δύο εβδομάδες τα παιδιά δεν πήγαιναν στο σχολείο».

Τόνισε, βέβαια, πως ο κατηγορούμενος δεν κακοποιούσε τα παιδιά, τα οποία ήδη παρακολουθεί ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός.

Τέλος, ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος είπε πως «δυστυχώς, στις μικρές κοινότητες δεν ανοίγουν στόματα. Από χθες, όμως, έλαβα τέσσερα τηλεφωνήματα και συμβούλευσα γυναίκες, οι οποίες είχαν κακοποιηθεί από τους συζύγους τους».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments