Πολιτική

Μαρινάκης για το «sugar daddies»: «Γελοία αποστροφή του κ. Κουτσούμπα»

Μαρινάκης για το «sugar daddies»: «Γελοία αποστροφή του κ. Κουτσούμπα»

Πηγή Φωτογραφίας: [366699] ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΠΑΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI)

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε όσα –πολιτικά αλλά και όχι τόσο πολιτικά– ακούστηκαν στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο Πιερρακάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Για «σεξιστικό, χυδαίο και προσβλητικό σχόλιο» του Δημήτρη Κουτσούμπα έκανε λόγο, το πρωί της Παρασκευής, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, αναφερόμενος στην πολυσυζητημένη πλέον και άστοχη τοποθέτηση του γενικού γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ στη Βουλή, ο οποίος έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι «νέες κοπέλες, φοιτήτριες, για να πληρώσουν τα δίδακτρα» θα αναγκάζονται να αναζητούν «sugar daddies», με τα γνωστά «ανταλλάγματα». «Πρόκειται για γελοία αποστροφή του κ. Κουτσούμπα γιατί ξέρει ότι το νομοσχέδιο στηρίζει το δημόσιο πανεπιστήμιο και αυτό που κάνει το υπουργείο με τη ρύθμιση για τα μη κρατικά πανεπιστήμια δεν είναι υποχρεωτικό» δήλωσε ο κ. Μαρινακης. «Δεν πρόκειται να παραβιάσουμε ποτέ το Σύνταγμα. Εκτος από δημοσιά Παιδεία, θα έχουμε και δωρεάν παιδεία» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επεσήμανε παράλληλα ότι αυτοί που χρησιμοποιούν σήμερα το δήθεν επιχείρημα περί αναθεώρησης του άρθρου 16 είναι εκείνοι που εξαιτίας τους η χώρα μας έχασε περίπου 20 χρόνια. «Η αναθεώρηση του άρθρου 16 που θα επιδιώξουμε θα σημαίνει ένα μη κρατικό πανεπιστήμιο σε πέντε χρόνια» υπογράμμισε ο κ. Μαρινάκης. Για την επίθεση που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι του υπουργού Παιδείας, όπου περίπου 30 άτομα πέταξαν φυλλάδια τόσο έξω όσο και μέσα στο σπίτι του, ο κ. Μαρινάκης μίλησε για ντροπιαστική ενεργεία, την ώρα που στο σπίτι του Κυριάκου Πιερρακάκη ήταν η οικογένεια του. «Δεν μιλάμε για ανθρώπους που σκέφτονται. Η εφαρμογή του νομού πρέπει να είναι αυτονόητη» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρίας Ζαχάροβα, η οποία ανέφερε «δεν τρομοκρατούμε την Ελλάδα», με αφορμή την πυραυλική επίθεση στην Οδησσό, ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «μπορούν να πιστεύουν ό,τι θέλουν, αλλά στερείται οποιασδήποτε λογικής όταν θεωρούν ότι είναι μια μέρα στη δουλειά το να σκοτώνουν αθώους ανθρώπους». «Η επίθεση συνέβη κοντά στον πρόεδρο άλλης χώρας και την ώρα που πραγματοποιούσε επίσκεψη ένας ηγέτης του ΝΑΤΟ» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εμείς είμαστε με την Ουκρανία και με τον αμυνόμενο, δεν θέλουμε ίσες αποστάσεις» δήλωσε ο κ. Μαρινάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments