Αθλητισμός

Arsenal: Τεράστια νίκη και πρωτιά με… Χάβερτς!

Arsenal: Τεράστια νίκη και πρωτιά με… Χάβερτς!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram arsenal fc,Έκανε τα εύκολα – δύσκολα, προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε εξαιτίας του Άαρον Ράμσντεϊλ και οδηγήθηκε σε ένα παιχνίδι «ροντέο», που έμοιαζε να μην την βολεύει. Είχε δοκάρι ο Ράις, είχε δύο «τρελές» επεμβάσεις ο γκολκίπερ της και εν τέλει, ήρθε ο Κάι Χάβερτς για να κρίνει το παιχνίδι. Τεράστια νίκη της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ με 2-1, στην κορυφή οι «κανονιέρηδες»!

Έκανε τα εύκολα – δύσκολα, προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε εξαιτίας του Άαρον Ράμσντεϊλ

Έκανε τα εύκολα – δύσκολα, προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε εξαιτίας του Άαρον Ράμσντεϊλ και οδηγήθηκε σε ένα παιχνίδι «ροντέο», που έμοιαζε να μην την βολεύει. Είχε δοκάρι ο Ράις, είχε δύο «τρελές» επεμβάσεις ο γκολκίπερ της και εν τέλει, ήρθε ο Κάι Χάβερτς για να κρίνει το παιχνίδι. Τεράστια νίκη της Άρσεναλ επί της Μπρέντφορντ με 2-1, στην κορυφή οι «κανονιέρηδες»!

Δυσκολεύεται παραδοσιακά η Άρσεναλ απέναντι στην Μπρέντφορντ. Είναι κάτι που γνωρίζουμε. Δεν ήταν τυχαίο το 1-1 πέρυσι, αλλά ούτε και το γεγονός πως οι «κανονιέρηδες» χρειάστηκαν ένα γκολ στο 90ο λεπτό από τον Κάι Χάβερτς, προκειμένου να κερδίσουν στο «Κομιούνιτι», στον πρώτο γύρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Η δεύτερη στιγμή που «σημάδεψε» το πρώτο μέρος, έλαβε χώρα στις καθυστερήσεις. Ο Άαρον Ράμσντεϊλ πήρε την μπάλα από τον Γκάμπριελ και αν απλώς απομάκρυνε, θα σφύριζε τη λήξη ο διαιτητής. Εκείνος όμως, καθυστέρησε πάρα πολύ και το 1-1 ήταν γεγονός με την «γκάφα» της χρονιάς. Έβαλε την κόντρα ο Γουϊσά και ισοφάρισε από το πουθενά η Μπρέντφορντ.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Άρσεναλ μπήκε και πάλι καλύτερα στην αναμέτρηση, ούσα αποφασισμένη να κάνει άμεσα το 2-1. Πίεσε, απείλησε δις με σουτ των Έντεγκααρντ και Σάκα μέχρι το 48’, αλλά ο Τόνεϊ πήγε στο 54΄ να πετύχει το γκολ της χρονιάς.

Ο Ράμσντεϊλ απέκρουσε εντυπωσιακά, το παιχνίδι είχε αποκτήσει έναν απίθανο ρυθμό, φτάσαμε στο 58’ για να βγάλουν δύο παίκτες της Μπρέντφορντ, πάνω στη γραμμή, μία κεφαλιά του Γκάμπριελ, σε κόρνερ του Σάκα.

Στο 59’ ο Έντεγκααρντ σέντραρε και ο Φλέκεν έδιωξε, ενώ η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 71’, με τον Κόλινς να αναγκάζει τον Ράμσντεϊλ σε μία δεύτερη, απίθανη απόκρουση, για να μείνει το 1-1.

Δύο λεπτά αργότερα, ένα εκπληκτικό πλασέ του Ντέκλαν Ράις σταμάτησε στη συμβολή των δοκών και η Άρσεναλ «μπλόκαρε» για 15 λεπτά.

Μέχρι να φτάσουμε στην στιγμή του 86ου λεπτού, με τον Μπεν Γουάιτ να βγάζει μία εκπληκτική σέντρα και τον Κάι Χάβερτς να κρίνει και πάλι την αναμέτρηση, με το κεφάλι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal (@arsenal)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments