Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τέσσερις εκτός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Τέσσερις εκτός για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των play off της Super League 1 και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο τη νίκη ώστε να μπει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των play off της Super League

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των play off της Super League 1 και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο τη νίκη ώστε να μπει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την ομάδα του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε εκτός λόγω των καρτών ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού και οι Βέζο, Καμπράλ, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, οι «εκλεκτοί» είναι οι: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Από εκεί και πέρα, η πιθανή εντεκάδα του Ισπανού τεχνικού είναι με τον Πασχαλάκη στην εστία, ο Ροντινέι με τον Ορτέγα στα άκρα της άμυνας ενώ ο Κάρμο θα έχει παρτενέρ ή τον Ντόι ή τον Μπιανκόν. Ο Όρτα με τον Τσικίνιο θα είναι μαζί με τον Έσε στη μεσαία γραμμή (υπάρχει το ενδεχόμενο και μίας αλλαγής σε αυτή την τριάδα) ενώ ο Μασούρας και ο Ποντένσε θα είναι στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments