Πολιτική

Άδωνις: Το Θριάσιο στην πρώτη ταχύτητα του ενδιαφέροντος μας [vid]

Άδωνις: Το Θριάσιο στην πρώτη ταχύτητα του ενδιαφέροντος μας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Σε προκήρυξη όλες οι κενές θέσεις

Το σταθερό και μόνιμο ενδιαφέρον του υπουργείο Υγείας για το Θριάσιο Νοσοκομείο είχε τη δυνατότητα να επαναλάβει, από του βήματος της Βουλής, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Δυτικής Αττικής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας κ. Χρήστου Τοσκάνη με θέμα «Να εξασφαλισθούν ασφαλείς συνθήκες νοσηλείας των δεκάδων παθολογικών και πνευμονολογικών ασθενών στο Νοσοκομείο Θριάσιο», ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «το Θριάσιο Νοσοκομείο δεν είναι από τα πιο αδικημένα νοσοκομεία της χώρας μας. Ο αριθμός των κενών θέσεων είναι αισθητά πιο περιορισμένος για το Θριάσιο νοσοκομείο συγκριτικά με άλλα νοσοκομεία της χώρας μας. Αυτό έχει 100% των κενών θέσεων σε προκήρυξη και έχει πάρει και επιπλέον θέσεις του ΟΑΕΔ. Ενδεικτικά, στις πέντε οργανικές θέσεις παθολόγων εκκρεμεί μία, δεδομένου ότι οι υπόλοιπες τέσσερις είναι καλυμμένες».

«Το νοσοκομείο είναι στην πρώτη ταχύτητα, με το σύνολο των κενών θέσεων σε προκήρυξη», εξακολούθησε ο υπουργός, ο οποίος συμπλήρωσε πως «ως προς τους νοσηλευτές, έχουν εγκριθεί για το Θριάσιο 52 θέσεις. Συμφωνώ πως οι θέσεις στο ΑΣΕΠ παρουσιάζουν καθυστέρηση, αλλά οι θέσεις έχουν προκηρυχθεί. Έχουμε ένα ευρύ πρόγραμμα νοσηλευτών και από αυτό το πρόγραμμα το Θριάσιο σημαντικό μερίδιο. Το Θριάσιο δεν υπολείπεται σε υπουργικό ενδιαφέρον όσον αφορά την κάλυψη θέσεων ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού».

Κλείνοντας, ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε πως «ο λαός της Δυτικής Αττικής επιβράβευσε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει επιβραβεύσει και εμένα προσωπικά. Οι τοπικοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προωθούν τα ζητήματα σχετικά με το Θριάσιο Νοσοκομείο. Άρα, δεν ενδιαφέρεται ο ερωτών βουλευτής του ΚΚΕ περισσότερο από εμάς για το Θριάσιο Νοσοκομείο. Δεν διαθέτει κάποιο μονοπώλιο ενδιαφέροντος το κόμμα του ερωτώντος βουλευτή», σημείωσε ο υπουργός Υγείας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments