Αθλητισμός

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Youth League πήρε ο Ολυμπιακός U19

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Youth League πήρε ο Ολυμπιακός U19

Πηγή Φωτογραφίας: [367968] UEFA YOUTH LEAGUE 2023-2024 / ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (EUROKINISSI)

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Youth League πήρε ο Ολυμπιακός U19, επικρατώντας με 3-1 μέσα στο Μόναχο της Μπάγερν

Πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση μέσα στο Μόναχο, ο Ολυμπιακός U19 επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν και πανηγύρισε την πρώτη πρόκριση ελληνικής ομάδας στα ημιτελικά του UEFA Youth League.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Ναντ – Κοπεγχάγη, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 19 Απριλίου στο Final Four της Νιόν της Ελβετίας, για να διεκδικήσει την παρουσία του στον μεγάλο τελικό.

Οι νεαροί ερυθρόλευκοι απέκλεισαν μια ομάδα στο ρόστερ της οποίας βρίσκονται αστέρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα τον Ιανουάριο οι Βαυαροί έδωσαν 4.5 εκατ. ευρώ στην ΑΪΚ Στοκχόλμης, για να κάνουν δικό τους τον Τζόνα Κούσι- Ασαρέ. Σέντερ φορ, μόλις 16 ετών, o οποίος ήταν βασικός.

Ο 17χρονος Ισπανός χαφ, Χάβι Φερνάντεθ, «εκλάπη» πριν έναν χρόνο μέσα από την ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αντίθετα ο Δανός Τζόναθαν Ασπ Γένσεν κόστισε 1,2 εκατ. ευρώ για να πει το «ναι» η Μίντιλαντ το 2022 (16 ετών). Στην επίθεση, ξεχώριζε ο Ρόμπερτ Ράμσακ, 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα Κ19 της Μπουντεσλίγκα που ήταν και μέλος της Κ17 της Εθνικής Γερμανίας η οποία το καλοκαίρι κατέκτησε το Μουντιάλ. Μαζί και ο στόπερ, Μαξιμίλιαν Χενινγκ, με τους Μαξ Σμιτ, Κουρτ Ρούγκερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments