Πολιτική

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το πόρισμα για τα Τέμπη

Στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το πόρισμα για τα Τέμπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Στη μία το μεσημέρι η κατάθεση του πορίσματος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Στη μία το μεσημέρι η κατάθεση του πορίσματος από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Αύριο Τρίτη στις 13.00 μ.μ θα κατατεθεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα Τέμπη, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και μέλη της Επιτροπής: Βασίλη Κόκκαλη, εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Αυλωνίτη, τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διονύση Καλαματιανό, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τομεάρχη Παιδείας και Γιάννη Σαρακιώτη, συντονιστή ΕΠΕΚΕ.

Ολοκληρώθηκε η Εξεταστική για τα Τέμπη: Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία το πόρισμα της ΝΔ

Eπεισοδιακή ήταν η τελευταία συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να διακόπτει επανειλημμένα τον εισηγητή της Νέας Δημοκρατίας, Λάζαρο Τσαβδαρίδη αλλά και τον Πρόεδρο της επιτροπής, Δημήτρη Μαρκόπουλο, με την ίδια να παραμένει στην αίθουσα.

«Σας έχω ζητήσει το λόγο κ. Μαρκόπουλε. Είστε όργανο συγκάλυψης και όχι πρόεδρος της εξεταστικής», φώναξε κατά την έναρξη της συνεδρίασης η Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα έδρανα, με τον Δημήτρη Μαρκόπουλο να σχολιάζει πως «αποτελούν ντροπή για τον κοινοβουλευτισμό όσα βιώσαμε σήμερα από μία πρώην πρόεδρο. Συμπεριφορές που εκχυδαΐζουν τον κοινοβουλευτισμό, όλοι καταλαβαίνουμε το εμπόριο θλίψης και τυμβωρυχίας, την ευκαιρία που βρήκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Εργολάβοι του πόνου που δεν χωρούν σε αυτή την επιτροπή».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου συνέχισε και κατά την τοποθέτηση του εισηγητή της ΝΔ Λάζαρου Τσαβδαρίδη, με την ίδια να φωνάζει «τι ντροπή», «το έγκλημα έγινε δυστύχημα», «πόρισμα υπόθαλψης». Μάλιστα, όταν ανέβηκε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κόκκαλης και πριν λάβει τον λόγο, η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε τα βέλη της εναντίον του, λέγοντας «κύριε Κόκκαλη συμπράττετε και εσείς».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments