Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

ΠΑΟΚ: Αυτή είναι η αποστολή για το ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό «τελικό» με αντίπαλο την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έκανε γνωστή την αποστολή του «Δικεφάλου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ για τον αυριανό «τελικό» με αντίπαλο την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έκανε γνωστή την αποστολή του «Δικεφάλου»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, για την ρεβάνς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και πλην των δεδομένων απουσιών των τραυματιών Έκονγκ, Μιχαηλίδη, Σάστρε, μπορεί να υπολογίζει στους υπόλοιπους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον «τελικό» οι ασπρόμαυροι έριξαν το βάρος στη τακτική και στις στατικές φάσεις.

Στην 22άδα που ανακοίνωσε ο Ραζβάν Λουτέσκου επέστρεψε ο Άλι Σαμάτα, ο οποίος είχε χάσει την αναμέτρηση στο Ζάγκρεμπ και το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά υπολογίζεται κανονικά για το αυριανό ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Παναγιώτου.

Η αποστολή του «Δικεφάλου» αποτελείται από τους: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Οττο, Παναγιώτου, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα, Τόμας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments