Πολιτική

Άδωνις: Η Αυγή ξεπέρασε σε πολακισμό τη χειρότερη εποχή του Τσίπρα [vid]

Άδωνις: Η Αυγή ξεπέρασε σε πολακισμό τη χειρότερη εποχή του Τσίπρα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Τα βέλη του κατά της εφημερίδας «Αυγή» για το σημερινό της πρωτοσέλιδο, στο οποίο κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media o ίδιος, ο υπουργός Υγείας.

Υιοθετεί άκριτα όλες τις συκοφαντίες του Πολάκη

Τα βέλη του κατά της εφημερίδας «Αυγή» για το σημερινό της πρωτοσέλιδο, στο οποίο κατηγορεί τον Άδωνι Γεωργιάδη, εξαπέλυσε με ανάρτησή του στα social media o ίδιος, ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει χαρακτηριστικά πως η «σημερινή @AvgiOnline ξεπέρασε σε χυδαίο ‘’Πολακισμό’’ την χειρότερη εποχή του Τσίπρα».

«Υιοθετεί άκριτα όλες τις ανοησίες και τις συκοφαντίες του Παύλου Πολάκη, αδιαφορώντας για το εάν βλάπτει την τιμή και την υπόληψη ενός άσχετου με μένα ανθρώπου» σημειώνει χαρακτηριστικά ο υπουργός και συνεχίζει: «Ενδιαφέρονται δήθεν οι υποκριτές και για τα ανθρώπινα δικαιώματα…».

Σημειώνεται πως η «Αυγή» στο σημερινό της φύλλο ισχυρίζεται πως ο υπουργός Υγείας «κατηγορεί τον καρκινοπαθή αυτόχειρα από το Ηράκλειο», ενώ καυστικό είναι το σχόλιό της και για την έναρξη των απογευματινών χειρουργείων στην Αττική.

Παράλληλα, η «Αυγή» αναφέρεται και στη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ, κατηγορώντας τον υπουργό πως ανάγκασε τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να αποσυρθεί.

«Για την δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν έχω μιλήσει διότι πλέον είναι στην κρίση του Δικαστηρίου και έχω μάθει να σε σέβομαι την Δικαιοσύνη. Όταν αποφανθεί θα μιλήσουμε για την υπόθεση αυτή» σημειώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του, απαντώντας στην κατηγορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments