Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο στις 14 Απριλίου

ΣΥΡΙΖΑ: Προκριματικές εκλογές για το ευρωψηφοδέλτιο στις 14 Απριλίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η 17η Μαρτίου ορίστηκε και επίσημα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις προκριματικές των ευρωεκλογών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, συμφώνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Οι προκριματικές θα διεξαχθούν με κάλπη αλλά και ηλεκτρονικά

Η 17η Μαρτίου ορίστηκε και επίσημα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις προκριματικές των ευρωεκλογών στην ηλεκτρονική πλατφόρμα, συμφώνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Επίσης, στις 22 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η λίστα των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές, ενώ στις 14 Απριλίου θα διεξαχθούν οι προκριματικές εκλογές με κάλπη, αλλά πιθανότατα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και ηλεκτρονικά (δηλαδή υβριδικά).

Σημειώνουν, τέλος, ότι όσοι θα συμμετάσχουν στις προκριματικές θα πρέπει να είναι ή να εγγραφούν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΥΡΙΖΑ: Στο φουλ οι μηχανές για τις ευρωεκλογές – Πότε ανακοινώνονται οι υποψήφιοι

Φουλ τις μηχανές – και με το άγχος του στόχου της 2ης θέσης – έχει βάλει η οργανωτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να βάλει στις ράγες τον κομματικό μηχανισμό και να προετοιμάσει τις εξορμήσεις ενόψει των ευρωεκλογών. Ο πρόεδρος και το Εκτελεστικό Γραφείο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου, έβαλαν κάτω τον βασικό σχεδιασμό και το γενικό πλάνο εστιάζει στο τρίπτυχο: καμπάνια, θέσεις, υποψήφιοι.

Σημαντικό σημείο αναφοράς θα είναι η παρουσίαση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος και της Ευρωπαϊκής Διακήρυξης από τον Στέφανο Κασσελάκη σήμερα στις 19:00 στον Ελληνικό Κόσμο.

Λίγες ημέρες αργότερα θα πραγματοποιηθεί η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος για την οικονομία και την κοινωνία, καθώς και οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη υποψηφίων ευρωβουλευτών, οι οποίες θα διεξαχθούν μέσω της ειδικής πλατφόρμας isyriza. Οι υποψηφιότητες για τις ευρωεκλογές ολοκληρώνονται στις 17 Μαρτίου, ενώ οι επαναληπτικές εκλογές θα διεξαχθούν στα μέσα Απριλίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει συχνά, έχει θέσει επί τάπητος τις ημερομηνίες για τις υποψηφιότητες των υποψηφίων ευρωβουλευτών, καθώς και τα σχέδια για τις τοπικές εξορμήσεις.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι ευρωβουλευτές και τα ανώτατα κομματικά στελέχη θα ταξιδέψουν σε όλη την περιφέρεια για τη διοργάνωση θεματικών συναντήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments