Πολιτική

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες Κασσελάκη

Πόλεμος ανακοινώσεων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τις εταιρείες Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: [368004] ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΗ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Παρέμβαση και του ΠΑΣΟΚ, που του καταλογίζει κοροϊδία.

Τα πέντε ερωτήματα που έθεσε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ επαναλαμβάνουν πηγές, καλώντας τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις σχετικά με το επιχειρείν του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με ανακοίνωση αλλά η ΝΔ επαναφέρει τα ερωτήματα μέσω πηγών, ζητώντας μετά τις νέες αποκαλύψεις σχετικά με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη και διαδρομές χρήματος, επιμένει να ζητά απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, η Κουμουνδούρου με αφορμή τα ερωτήματα που έθεσε η ΝΔ για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει απαντήσει σχετικά, ενώ επανέρχεται στο θέμα της Άννας Ασημακοπούλου.

«Βαρύτατα πολιτικά εκτεθειμένη από το σκάνδαλο της διοχέτευσης προσωπικών δεδομένων Ελλήνων του εξωτερικού από το υπουργείο της κυρίας Κεραμέως στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, γεγονός που συνιστά ποινικό αδίκημα, η κυβέρνηση επιδιώκει να συντηρεί τεχνητά το θέμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Στέφανου Κασσελάκη. Εκτός εάν έχει πρόβλημα αδυναμίας κατανόησης των ξεκάθαρων απαντήσεων που δόθηκαν από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ στις πρόσφατες συνεντεύξεις του στο δελτίο ειδήσεων του Mega και την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αντ1. Ελπίζουμε ότι κατά το διάστημα που ο κ. Μητσοτάκης με την οικογένειά του βρέθηκε σε ταξίδι αναψυχής στην όαση Σίβα κάνοντας χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους θα έχει σκεφτεί τις απαντήσεις που οφείλει να δώσει για το σκάνδαλο με τα emails που παραχωρήθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών στη Νέα Δημοκρατία για εκλογικούς λόγους”, τονίζει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στον ΣΥΡΙΖΑ απάντησαν κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι επισήμαναν την προσπάθεια της Κουμουνδούρου να αλλάξει ατζέντα με ζητήματα που έχουν απαντηθεί, επαναφέροντας τα πέντε ερωτήματα για τα οποία το κυβερνών κόμμα ζητά απαντήσεις.

Θέση για το δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” έλαβε και το ΠΑΣΟΚ, το οποίο καταλόγισε κοροϊδία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, όπως σημειώνεται, σε ανακοίνωση «ευαγγελίζεται και υπόσχεται τη φορολογική δικαιοσύνη -όπως έκανε σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση-, και την ίδια ώρα επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον “φορολογικό παράδεισο” του Delaware».

«Φαντάζει τουλάχιστον ως κοροϊδία ο κ. Κασσελάκης να ευαγγελίζεται και να υπόσχεται τη φορολογική δικαιοσύνη – όπως έκανε σε πρόσφατη κομματική εκδήλωση-, και την ίδια ώρα να επιλέγει για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες τον “φορολογικό παράδεισο” του Delaware για να αυξήσει τα κέρδη του μέσω της φοροαποφυγής» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε σχόλιό του «σχετικά με τα δημοσιεύματα για τις επιχειρήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγει: «Για τα υπόλοιπα, – τις διαδρομές χρήματος από εταιρείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα κομματικά media και το δαιδαλώδες πλέγμα των επιχειρήσεων του, που περιγράφονται σε δημοσιεύματα εφημερίδων – είναι αυτονόητο ότι όλοι είναι ίσοι απέναντι στον νόμο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments