Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε: Με βαριές ποινές κινδυνεύουν πέντε ποδοσφαιριστές για τα επεισόδια

Φενέρμπαχτσε: Με βαριές ποινές κινδυνεύουν πέντε ποδοσφαιριστές για τα επεισόδια

Πηγή Φωτογραφίας: instagram fenerbahce, Τα επεισόδια στην Τραμπεζούντα, μετά την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, κάνουν τον γύρο του κόσμου, με πέντε ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League να απειλούνται με βαριές τιμωρίες.

«Απαράδεκτη η βία εντός και εκτός γηπέδων», σχολίασε ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο

Τα επεισόδια στην Τραμπεζούντα, μετά την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε, κάνουν τον γύρο του κόσμου, με πέντε ποδοσφαιριστές της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa Conference League να απειλούνται με βαριές τιμωρίες.

Συγκεκριμένα, οι Οουστερβόλντε, Σάμουελ, Ισμαήλ Γιουκσέκ, Φρεντ και Μπατσουαγί αναμένεται να κληθούν σε απολογία, καθώς όταν δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς προσπάθησαν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα προβλέπει το άρθρο 44 του αθλητικού πειθαρχικού κώδικα στην Τουρκία, κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού που μπορεί να φτάσει και τον έναν χρόνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fenerbahçe (@fenerbahce)

«Απαράδεκτη η βία εντός και εκτός γηπέδων»

Τα θλιβερά γεγονότα προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της FIFA.

«Η βία που είδαμε μετά το ματς ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και τη Φενέρμπαχτσε είναι απολύτως απαράδεκτη, εντός και εκτός γηπέδου, δεν έχει θέση στο άθλημα και την κοινωνία μας.

Το έχω πει στο παρελθόν και θα το πω και τώρα. Χωρίς εξαίρεση, στο ποδόσφαιρο, όλοι οι παίκτες πρέπει να ασφαλείς ώστε να παίζουν το παιχνίδι που φέρνει χαρά σε τόσους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη.

Καλώς όλες τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν ότι αυτό θα γίνει σεβαστό σε όλα τα επίπεδα και οι δράστες των συγκλονιστικών γεγονότων στην Τραπεζούντα να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους» ανέφερε ο Τζιάνι Ινφαντίνο στη δήλωσή του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments