Πολιτική

Ευρωεκλογές: Ανακοινώνονται άλλοι 10 υποψήφιοι της ΝΔ

Ευρωεκλογές: Ανακοινώνονται άλλοι 10 υποψήφιοι της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ" ΤΟΥ ΣΚΑΪ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Ποιοι θεωρούνται βέβαιοι και ποιοι πιθανοί για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Τα πρώτα ονόματα υποψηφίων ευρωβουλευτών αναμένεται να ανακοινώσει εντός της εβδομάδας η ΝΔ.

Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό την επεξεργασία των βιογραφικών και των πολιτικών χαρακτηριστικών μίας σειράς υποψηφίων και περίπου το μισό ψηφοδέλτιο θεωρείται κλεισμένο, χωρίς, ωστόσο, να έχει ολοκληρωθεί η αναζήτηση προσώπων. Το πράσινο φως για την δημοσιοποίηση του πρώτου κύματος ονομάτων, τα οποία αναμένεται να φτάσουν τα είκοσι, θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης, ύστερα από σύσκεψη που θα γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κλειδωμένες είναι οι υποψηφιότητες του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, του ολυμπιονίκη Πύρρου Δήμα, του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ Σπύρου Καρανικόλα και του πανεπιστημιακού Δημήτρη Μαραβέγια, οι οποίοι έχουν έντονη παρουσία σε κομματικές εκδηλώσεις τους τελευταίους μήνες. Πολύ έντονα συζητούνται τα ονόματα της παρουσιάστριας και πρώην βουλευτή της ΝΔ Νόνης Δούνια και του αστυνομικού συνδικαλιστή Γιώργου Καλλιακμάνη. Εκ νέου υποψήφιοι αναμένεται να είναι ο πρώην υφυπουργός Γιώργος Αμυράς και η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.

Επίσης, η περίπτωση μιας πιθανής υποψηφιότητες του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη θα φιλοδοξούσε να απαντήσει και στην δημοσκοπική άνοδο της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που δείχνουν να επωφελούνται της δυσαρέσκειας και της κόντρας της κυβέρνησης με την Εκκλησία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments