Πολιτική

Χριστοδουλάκης για Ζαγοράκη: Δεν συμφωνεί να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ [vid]

Χριστοδουλάκης για Ζαγοράκη: Δεν συμφωνεί να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Εντείνονται οι διεργασίες στο ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές και ανακοινώθηκαν ήδη τέσσερα νέα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Θα συμμετέχουν η καρδιολόγος Ρόζα Βρεττού, ο οικονομολόγος Ηλίας Κικίλιας, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Παναγιώτης Δημόπουλος και ο συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο Ανδρουλάκη, από την εποχή που ήταν μαζί στην Ευρωβουλή.

Για το ενδεχόμενο αυτό ρωτήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης στο Αction24 και εξέφρασε σαφείς επιφυλάξεις, λέγοντας ότι «οι επιλογές μας πρέπει να έχουν πλαίσιο πολιτικής συνάφειας με τον χώρο». Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς κρίνει ο ίδιος την πιθανότητα να πολιτευθεί ο κ. Ζαγοράκης με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χριστοδουλάκης ανέφερε: «Έχω άποψη, δεν θέλω να την εκφέρω δημόσια. Στα όργανα του κόμματος, όπου ζητηθεί και όπως χρειαστεί. Θεσμικά».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση της Νάντιας Γιαννακοπούλου ότι ο πήχης του ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές δεν είναι απλά η δεύτερη θέση με μικρό ποσοστό, υπενθύμισε πρόσφατες δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη ότι «ο πήχης του κόμματος αφορά τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε την επόμενη ημέρα να μπορέσουμε να κάνουμε ένα ευρύ κάλεσμα συστράτευσης των προοδευτικών δυνάμεων και να διαμορφώσουμε μια καθαρή αντιπρόταση διακυβέρνησης, απέναντι στη Νέα Δημοκρατία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments