Αθλητισμός

Ποιοι είναι οι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη «χρηματιστηριακή» αξία

Ποιοι είναι οι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος με τη μεγαλύτερη «χρηματιστηριακή» αξία

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη «χρηματιστηριακή» αξία της ελληνικής Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με το μοντέλο ανάλυσης της CIES, ο έλληνας διεθνής κοστολογείται στα 18 εκατ. ευρώ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον αργεντινό άσο του Ολυμπιακού Σαντιάγο Εσε (12,5 εκατ. ευρώ) και στην τρίτη τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ Κωνσταντίνο Κουλιεράκη (12 εκατ. ευρώ).

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη «χρηματιστηριακή» αξία της ελληνικής Σούπερ Λίγκας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη «χρηματιστηριακή» αξία της ελληνικής Σούπερ Λίγκας. Σύμφωνα με το μοντέλο ανάλυσης της CIES, ο έλληνας διεθνής κοστολογείται στα 18 εκατ. ευρώ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον αργεντινό άσο του Ολυμπιακού Σαντιάγο Εσε (12,5 εκατ. ευρώ) και στην τρίτη τον συμπαίκτη του στον ΠΑΟΚ Κωνσταντίνο Κουλιεράκη (12 εκατ. ευρώ).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η πρώτη δεκάδα περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις παίκτες του ΠΑΟΚ, τρεις του Ολυμπιακού, δύο της ΑΕΚ και έναν από τον Παναθηναϊκό. Πρόκειται για τους Φώτη Ιωαννίδη (Παναθηναϊκός, 11,5 εκατ.), Ρόμπερτ Λούμπισιτς (ΑΕΚ, 8,6 εκατ.), Νταβίντ Κάρμο (Ολυμπιακός, 8,5 εκατ.), Ντομινίκ Κοτάρκι (ΠΑΟΚ, 8,3 εκατ.), Αντρια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ, 8,3 εκατ.), Φρανσίσκο Ορτέγκα (Ολυμπιακός, 8 εκατ.) και Ομπερλίν Πινέδα (ΑΕΚ, 7,8 εκατ.).

Το μοντέλο του Ποδοσφαιρικού Παρατηρητηρίου του Πανεπιστημίου του Νοσατέλ ασχολήθηκε μόνο με τους παίκτες που βρίσκονται εκτός του Big 5 των πρωταθλημάτων (Πρέμιερ Λιγκ, Λα Λίγκα, Μπουντεσλίγκα, Serie A, Λιγκ 1).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments