Αθλητισμός

Πρωτοσέλιδο στη Record ο Ιωαννίδης! Η ομάδα που τον έχει στα ραντάρ της

Πρωτοσέλιδο στη Record ο Ιωαννίδης! Η ομάδα που τον έχει στα ραντάρ της

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και πέραν των εμφανίσεων του με το τριφύλλι, έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του και στην Εθνική ομάδα με τα δυο σημαντικά τέρματα που έχει πετύχει με το εθνόσημο.

Για μια ακόμη φορά τα διεθνή Μέσα αναφέρονται στον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του και πέραν των εμφανίσεων του με το τριφύλλι, έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του και στην Εθνική ομάδα με τα δυο σημαντικά τέρματα που έχει πετύχει με το εθνόσημο.

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου, ο Ιωαννίδης είναι το κεντρικό θέμα της Record η οποία υποστηρίζει πως η Σπόρτινγκ Λισαβόνας τον έχει στα ραντάρ της προκειμένου να αντικαταστήσει τον Βίκτορ Γκιοκέρες για τον οποίο η Άρσεναλ δίνει “γη και ύδωρ”.

Θυμίζουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος και από την Στουτγκάρδη, σύμφωνα τουλάχιστον, με γερμανικό ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα και η Άιντραχτ .

Ωστόσο η θέση του Παναθηναϊκού και της διοίκησης είναι ξεκάθαρη. O ΦΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ παρά μόνο με μια πρόταση ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments