Αθλητισμός

Σειρήνες από την Τουρκία για Μασούρα!

Σειρήνες από την Τουρκία για Μασούρα!

Πηγή Φωτογραφίας: [367917] SUPERLEAGUE / PLAY OFFS / 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΜΑΡΙΛΙΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ / EUROKINISSI)

Ο Γιώργος Μασούρας απασχολεί ξανά τα τούρκικα ΜΜΕ

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην Τουρκία και ο λόγος είναι ότι συχνά πυκνά εμπλέκεται σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, κυρίως με την Τραμπζονσπόρ.

Η τουρκική ομάδα έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα σεζόν και σύμφωνα με αναφορές από τη γειτονική χώρα, ένας από τους παίκτες που θέλει να αποκτήσει είναι και ο Γιώργος Μασούρας του Ολυμπιακού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Fanatik», ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο της τουρκικής ομάδας, η οποία παρακολουθεί εδώ κι αρκετό διάστημα την περίπτωσή του.

Αλλωστε αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Γιώργου Μασούρα βρίσκεται στη λίστα της Τράμπζονσπορ, καθώς τόσο πέρυσι όσο και το καλοκαίρι του 2022 είχε ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού.

Οπως τονίζει το εν λόγω δημοσίευμα: «Ο Μασούρας ξεχωρίζει ανάμεσα στα τρία αστέρια που αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και των οποίων τα συμβόλαια με τον σύλλογο λήγουν. Ο 30χρονος Έλληνας μεσοεπιθετικός, τον οποίο ο Αμπντουλάχ Αβτζί ήθελε πολύ στην πρώτη του σεζόν και επιχειρήθηκε η απόκτηση του δύο φορές, ήταν και αυτός στη μεταγραφική λίστα στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, ο Μασούρας, του οποίου η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε τότε λόγω της μεγάλης μεταγραφικής ζήτησης του Ολυμπιακού, θα μείνει ελεύθερος μετά από 2 μήνες».

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν, ο Μασούρας έχει καταφέρει σε 41 συμμετοχές που έχει καταγράψει σε όλες τις διοργανώσεις, να πετύχει εννέα τέρματα και να μοιράσει επτά ασίστ. Συνολικά στη θητεία του στο λιμάνι ήδη κάνει 251 εμφανίσεις, ενώ έχει σκοράρει 56 γκολ και έχει δώσει 35 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments