Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Διέλυσε τον Προμηθέα και έκλεισε ιδανικά την κανονική περίοδο!

Παναθηναϊκός: Διέλυσε τον Προμηθέα και έκλεισε ιδανικά την κανονική περίοδο!

Πηγή Φωτογραφίας: [368291] ΒASKET LEAGUE 2023 - 2024 / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Με μία από τις πιο απολαυστικές εμφανίσεις στη φετινή σεζόν, ο Παναθηναϊκός AKTOR διέλυσε 93-62 του Προμηθέα και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο στο πρωτάθλημα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πρόσφερε μπάσκετ υψηλού επιπέδου, κόντρα σε μία καλή ομάδα και το «συγκρότημα» του Εργκίν Αταμάν τελείωσε με εύκολη νίκη την κανονική διάρκεια της Basket League. Παράλληλα, ο κόουτς των «πράσινων» είδε τους παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο να φωνάζουν «παρών», με κύριο εκφραστή τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Ναν να οδηγεί την ομάδα του στο σκοράρισμα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο, οι Ρέινολντς και Χέιλ σημείωσαν μεγάλα καλάθια και έφεραν το προβάδισμα των Αχαιών 12-9 στο 6’. Όμως, η επιστροφή του Κώστα Αντετοκούνμπο από τον τραυματισμό του και μερικά μεγάλα σουτ του Ιωάννη Παπαπέτρου, έφεραν σερί 10-0 για τους «πράσινους», που έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι 19-15.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Σλούκας, Παπαπέτρου 14 (2), Ναν 12 (2), Λεσόρ 2, Μήτογλου 4, Καλαϊτζάκης 7, Βιλντόζα 10 (1), Μωραΐτης 12 (4), Μπαλτσερόφσκι 4, Αντετοκούνμπο 4, Γκριγκόνις 11 (3), Ερανγκόμεθ 13 (2).

Προμηθέας (Ηλίας Παπαθεοδώρου): Ρέινολντς 11 (3), Κόνιαρης 8 (2), Χρυσικόπουλος, Στέφενς 3, Χέιλ 16 (4), Κάουαν, Πλότας, Μπαζίνας 3 (1), Πάπας 13 (3), Κόφι 6 (1), Ετσενίκε 2, Καραγιαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments