Αθλητισμός

Δυσαρεστημένος ο μάνατζερ του Τσέριν για την πρόταση που έκανε το «τριφύλλι»

Δυσαρεστημένος ο μάνατζερ του Τσέριν για την πρόταση που έκανε το «τριφύλλι»

Πηγή Φωτογραφίας: [365000] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΟ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο μάνατζερ του Άνταμ Τσέριν, Αμίρ Ρούζνιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την πρόταση που έκανε το «τριφύλλι» για πρόωρη ανανέωση

Το συμβόλαιο του Τσέριν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε την επιθυμία να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του, αλλά η πρόταση του δεν πλησίασε τα «θέλω» του παίκτη, όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του.

Ο Αμίρ Ρούζνιτς εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σε δηλώσεις που έκανε σε Μέσο της Σλοβενίας, αναφέροντας ότι: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στην ομάδα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας. Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διοίκηση του κλαμπ προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να αποδεχτούμε τους όρους».

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν αυτήν την περίοδο. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά ότι ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments