Αθλητισμός

Kevin Porter Jr: Χατζόπουλος: «Ο Πόρτερ δεν χρειάστηκε πολλά… απλά πούλησα ένα σπίτι»

Kevin Porter Jr: Χατζόπουλος: «Ο Πόρτερ δεν χρειάστηκε πολλά… απλά πούλησα ένα σπίτι»

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΕ ΠΑΟΚ (MEGAPRESS/ ΜΑΚΡΙΔΗΣ)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, σχολίασε με χιουμοριστική διάθεση τη σπουδαία μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και αναφέρθηκε τόσο στην πορεία των διαπραγματεύσεων όσο και στο λάθος που έκανε με την περίπτωση του Φώτη Τακιανού!

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στο Metropolis 95.5 έπειτα από τη σπουδαία μεταγραφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και αρχικά σημείωσε ότι η διαπραγμάτευση δεν διέφερε από άλλες που προηγήθηκαν με διάφορους παίκτες. «Δεν υπήρξε κάποια δυσκολία. Το θέμα ήταν να πειστεί ο αθλητής και προς αυτήν την κατεύθυνση εμείς του παρουσιάσαμε τα δεδομένα, τι μπορούμε να του προσφέρουμε και το παιδί διάλεξε να έρθει εδώ καθώς είχε κι άλλες προτάσεις στα χέρια του. Δεν είχε ιδιαίτερες απαιτήσεις», είπε και ρωτήθηκε τόσο για το ισχυρό αγωνιστικό προφίλ του 24χρονου Αμερικανού γκαρντ όσο και για τα προβλήματα που είχε με τον Νόμο τα οποία οδήγησαν στην (έμμεση) αποβολή του από το ΝΒΑ.

«Προφανώς ο αθλητής θέλει να ζωντανέψει ξανά την καριέρα του και να αφήσει πίσω του ό,τι έχει συμβεί. Οι υποθέσεις που είχε στο παρελθόν λύθηκαν. Για να μπορέσει να προχωρήσει πρέπει να αποδείξει ότι όλ’ αυτά ήταν μια κακή παρένθεση. Εμείς θα τον στηρίξουμε. Η συμφωνία μαζί του είναι μέχρι τέλος του χρόνου. Γνωρίζετε ότι θέλαμε να ενισχυθούμε στην περιφέρεια και εκτιμήσαμε ότι η περίπτωσή του ταίριαζε σ’ αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Συν τοις άλλοις, έχουμε αποδείξει ότι δεν παρατάμε ποτέ την προσπάθειά μας. Έπρεπε να βρούμε έναν παίκτη. Είπαμε γιατί να μην έρθει ένας καλός για να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε; Δεν είναι μόνο το κομμάτι του 3ου γύρου, μετά είναι και τα πλέι οφ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε κάποιο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση απάντησε ότι… «όχι δεν υπάρχει. Είναι ένα παιδί το που θέλει να φτιάξει ξανά την καριέρα του και είχε μία ατυχή στιγμή. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ‘σφάζουν εύκολα κάποιον’, αντιθέτως συνηθίζω να δίνω δεύτερες ευκαιρίες μετά από ένα λάθος. Εξάλλου έχω κατηγορηθεί γι’ αυτό. Ο Πόρτερ είδε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ, εκτίμησε τη δουλειά και το πρόγραμμά μας, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι γνωστός ότι φτιάχνει καριέρες και αποφάσισε να αποδεχθεί την πρότασή μας. Προφανώς τα νούμερα δεν συγκρίνονται με αυτά που ισχύουν στο ΝΒΑ. Δεν χρειάστηκαν πολλά… απλά πούλησα ένα σπίτι (γέλια)», είπε αστειευόμενος.

Εκεί ρωτήθηκε για τον αναβρασμό που υπήρξε στη διάρκεια της σεζόν και κυρίως για τους λόγους της διάλυσης της ομάδας στις αρχές του Γενάρη. «Σίγουρα ήταν μία δύσκολη κατάσταση. Επειδή πολύς κόσμος ρωτάει, το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ο προπονητής. Ήταν ένα τεράστιο λάθος. Αυτό έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις μέσα στην χρονιά. Δεν ήταν απόφασή μου η διάλυση εκείνης της ομάδας αλλά απόφαση του προπονητή. Εγώ ήθελα να μείνει ο Κένταλ Σμιθ αλλά μου είπε (ο Φώτης Τακιανός) ότι δεν τον υπολόγιζε. Ήταν λοιπόν απόφαση του προπονητή. Ό,τι έγινε, έγινε. Προσωπικά πάντα κοιτώ μπροστά και δεν τα παρατάω ποτέ. Μέχρι να ξεχρεώσει αυτό το σωματείο δεν θα τα παρατήσω. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα ας έρθουν να διοικήσουν. Αν δεν αρέσει σε κάποιους, δεν αρέσει, τι να κάνουμε. Απλά εκείνη η ιστορία τον Γενάρη θα έπρεπε να είχε τελειώσει άμεσα και να μην είχε δοθεί συνέχεια. Κάποιοι ΠΑΟΚτσήδες το έκαναν βούκινο κι ενώ σε άλλες ομάδες δεν ακούγεται το παραμικρό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments