Αθλητισμός

Φενέρμπαχτσε: Το καλοκαίρι η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα

Φενέρμπαχτσε: Το καλοκαίρι η απόφαση για απόσυρση από το πρωτάθλημα

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot fenerbahce//Η απόφαση που πάρθηκε στην ιστορική συνεδρίαση της Φενέρμπαχτσε ήταν πως η ομάδα δεν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι

Η απόφαση που πάρθηκε στην ιστορική συνεδρίαση της Φενέρμπαχτσε ήταν πως η ομάδα δεν θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι

«Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι», λέει η παροιμία και στην περίπτωση της Φενέρμπαχτσε ταιριάζει απόλυτα. Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League σήκωσε το… λάβαρο της επανάστασης στο τουρκικό πρωτάθλημα απειλώντας ακόμη και με άμεση αποχώρηση από τη λίγκα.

Το απόγευμα της Τρίτης (2/4) βρέθηκαν πάνω από 25.000 οπαδοί της Φενέρ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» για την ιστορική έκτακτη συνεδρίαση του συλλόγου όπου θα αποφάσιζαν αν το κλαμπ θα έφευγε από το πρωτάθλημα ή όχι. Ο πρόεδρος, Αλί Κοτς, αποθεώθηκε από τον κόσμο ο οποίος τάχθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό του και έδειξε αποφασισμένος να τραβήξει την ιστορία στα άκρα.

Τελικά αυτό που προκύπτει είναι πως αυτή τη στιγμή δεν θα γίνει τίποτα και οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι, μετά το τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Κοτς ανακοίνωσε στους οπαδούς πως η οριστική απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα θα παρθεί σε περίπου τρεις μήνες, στη γενική συνέλευση του συλλόγου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fenerbahçe (@fenerbahce)

«Σε όλες τις συζητήσεις μας, η λιγότερο προτιμώμενη επιλογή ήταν η αποχώρηση από το πρωτάθλημα. Ο λόγος εδώ δεν είναι ούτε νομικός ούτε αθλητικός. Βγάζουμε αυτή την επιλογή από το τραπέζι μέχρι τη Γενική Συνέλευση σε τρεις μήνες. Αν είναι να συνεχίσουμε, δεν έχει πλάκα να παίζουμε τους αγώνες με την U19. Γι’ αυτό λέω στον Τζέκο, στον Τάντιτς και στους άλλους παίκτες, βγείτε έξω, κάντε ό,τι κάνετε και φέρτε μας αυτό το πρωτάθλημα», είπε συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Φενέρ.

Όσο για τον τελικό του Σούπερ Καπ με τη Γαλατασαράι, ο Αλί Κοτς κάλεσε τον κόσμο να μην κλείσει εισιτήρια λέγοντας πως: «Έχουμε δύο επιλογές, η μία είναι να μην παίξουμε καθόλου στον αγώνα του Σούπερ Καπ και η άλλη είναι να παίξουμε με την U19. Στις συναντήσεις μας ειπώθηκε ότι αν ληφθεί μια ριζική απόφαση, θα πρέπει να ξεκινήσει με το Σούπερ Καπ. Συμφωνώ με τους φίλους μου μέχρι τέλους. Συμφωνώ για λόγους αρχών. Μην κάνετε σχέδια για τη Σανλιούρφα μέχρι το βράδυ της 2ας Απριλίου. Το απόγευμα της 2ας Απριλίου θα μιλήσουμε ξανά. Παρακαλώ μην κάνετε σχέδια, μην κάνετε κράτηση εισιτηρίων για τον τελικό του Σούπερ Καπ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments