Πολιτική

Δημοσκόπηση Alco: Το 44% δεν “βλέπει” εναλλακτική κυβερνητική πρόταση – Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Δημοσκόπηση Alco: Το 44% δεν “βλέπει” εναλλακτική κυβερνητική πρόταση – Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Δημοσκόπηση Alco: Το 44% δεν "βλέπει" εναλλακτική κυβερνητική πρόταση - Οι δημοφιλέστεροι υπουργοί

Το 40% των αναποφάσιστων είναι ψηφοφόροι του κυβερνώντος κόμματος, πράγμα που σημαίνει ότι η ΝΔ έχει τις μεγαλύτερες δεξαμενές ενόψει ευρωεκλογών

Στο β’ μέρος της δημοσκόπησης της ALCO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του Alpha, φαίνεται πως οι ψηφοφόροι δεν βλέπουν να υπάρχει εναλλακτική κυβερνητική πρόταση απέναντι στη ΝΔ με τον  Μετά «Κανένα» να συγκεντρώνει ποσοτό 44%.

Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 13%, μία μονάδα μπροστά από τον ΣΥΡΙΖΑ, παρά το γεγονός ότι υπολείπεται στην πρόθεση ψήφου στην ίδια μέτρηση.

alco-antipoliteusi

Στο ερώτημα ποιοι υπουργοί της κυβέρνησης είναι οι πιο επιτυχημένοι, με ποσοστο 35% προηγείται ο Νίκος Δένδιας, με τον Κυριάκο Πιερρακάκη να είναι δεύτερος με 14%.

alco-ypourgoi

Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα ΝΔ με 12,9%, με δεύτερο τον ΣΥΡΙΖΑ

Κυρίαρχη πολιτική δύναμη φαίνεται πως παραμένει η ΝΔ απέναντι στο αντιπολιτευτικό μέτωπο, αν και η δυναμική της ακολουθεί πτωτική πορεία, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της Interview για την POLITIC.

Από τον Δεκέμβριο του 2023, το κυβερνών κόμμα σημειώνει κάθε μήνα απώλεια μίας μονάδας (Δεκ. 2023 31,2% – Απρ. 2024 27,1%).

Ωστόσο, η ΝΔ εξακολουθεί να είναι πρώτη στις δημοσκοπήσεις και με μεγάλη διαφορά από τη δεύτερη πολιτική δύναμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments