Αθλητισμός

Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού μετά την μεγάλη νίκη

Euroleague: Οι πιθανοί αντίπαλοι Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού μετά την μεγάλη νίκη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΛΜΠΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Οι «πράσινοι», που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους από τα play in της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε άγχος και Άλμπα Βερολίνου στο γεμάτο ΟΑΚΑ και «κλείδωσε» τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στην regular season της Euroleague.

Το ίδιο έπραξε και η Μονακό, η οποία επικράτησε δύσκολα της Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας και μένει στην τετράδα με πλεονέκτημα έδρας.

Οι «πράσινοι», που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση, περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους από τα play in της διοργάνωσης.

Η Μονακό αναμένει με τη σειρά της τον δικό της αντίπαλο, ο οποίος θα προκύψει από το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στο ΣΕΦ (21:15, Nova Sports Prime). Αργά το βράδυ θα μάθουμε τα δύο πρώτα ζευγάρια των play offs.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Φενέρμπαχτσε «κλειδωσαν» την είσοδό τους στην εξάδα και περίμεναν μήπως βρουν μια θέση στο πλεονέκτημα έδρας, κάτι που τελικά δεν έγινε μετά τα χθεσινά ματς, και πλέον άλλαξαν τα σενάρια για τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Με τη Μονακό στην 3η θέση και την Μπαρτσελόνα στην 4η, Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε παίζουν για να διαλέξουν αντίπαλο. Ο νικητής θα τερματίσει 5ος και με αυτόν τον τρόπο θα παίξει play offs απέναντι στην Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, ενώ ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει τη Μονακό, με τη σειρά να ξεκινά από το Μόντε Κάρλο.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του Παναθηναϊκού AKTOR

Το «τριφύλλι» θα κάνει υπομονή μερικές ημέρες ακόμα ώστε να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος που θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να αγωνιστεί με μειονέκτημα έδρας στα play offs. Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR θα προκύψει από το play in και συγκεκριμένα από τον νικητή του ζευγαριού των θέσεων 7-8, δηλαδή μεταξύ Μακάμπι και Βίρτους ή Μπασκόνια. Οι Ιταλοί υποδέχονται απόψε τους Βάσκους για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (12/4 – 21:30), με τον νικητή να τερματίζει στην 8η θέση και τον ηττημένο να πέφτει στην 10η.

Ο νικητής θα παίξει κόντρα στη Μακάμπι (με έδρα το Βελιγράδι) και όποιος επικρατήσει σε αυτό το ζευγάρι θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Ο ηττημένος θα έχει δεύτερη ευκαιρία κόντρα στον νικητή του ζευγαριού στο 9-10 και στη συνέχεια θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments