Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ! Επανήλθε και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα

Ευχάριστα νέα στην ΑΕΚ! Επανήλθε και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Αρολντ Μουκουντί ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες του και αυτομάτως τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς για τον Άρη. Από εκεί και πέρα θυμίζουμε πως νοκ άουτ για την Κυριακή είναι ο Λιβάι Γκαρσία που τρέχει να προλάβει Χαριλάου ή Παναθηναικό.

Επανήλθε και τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς για τον Άρη

Με ένα ευχάριστο νέο ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Αρολντ Μουκουντί ξεπέρασε το μικροπρόβλημα που αντιμετώπισε, γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες του και αυτομάτως τέθηκε στη διάθεση του Αλμέιδα για το ματς για τον Άρη. Από εκεί και πέρα θυμίζουμε πως νοκ άουτ για την Κυριακή είναι ο Λιβάι Γκαρσία που τρέχει να προλάβει Χαριλάου ή Παναθηναικό.

Παράλληλα για την Κυριακή αμφίβολος είναι ο Άμραμπατ που πάει συντηρητικά ενώ ο Στάνκοβιτς ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.  Βεβαίως θυμίζουμε πως ο Λιούμπισιτς ξεπέρασε την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είναι ετοιμοπόλεμος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments