Διεθνή

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο για άμεση επίθεση από το Ιράν

Νετανιάχου: Το Ισραήλ είναι έτοιμο για άμεση επίθεση από το Ιράν

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Έτοιμο για παν ενδεχόμενο διαμήνυσε πως είναι το Ισραήλ σε διάγγελμά του, εν μέσω των εκρηκτικών εξελίξεων, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

''Τα αμυντικά μας συστήματα έχουν αναπτυχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση'', τόνισε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ

Έτοιμο για παν ενδεχόμενο διαμήνυσε πως είναι το Ισραήλ σε διάγγελμά του, εν μέσω των εκρηκτικών εξελίξεων, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, η χώρα του θα απαντήσει με όμορο τρόπο στην οποιαδήποτε επίθεση από πλευράς του Ιράν.

Μπέντζαμιν Νετανιάχου: Είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση

«Πολίτες του Ισραήλ, τα τελευταία χρόνια, και ακόμη περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες, το Ισραήλ προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο μιας άμεσης επίθεσης από το Ιράν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

«Τα αμυντικά μας συστήματα έχουν αναπτυχθεί και είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Το κράτος του Ισραήλ είναι ισχυρό, οι IDF είναι ισχυρές», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.

«Εκτιμούμε τις ΗΠΑ που στέκονται στο πλευρό του Ισραήλ, καθώς και την υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γαλλίας και πολλών άλλων χωρών», είπε στη συνέχεια.

«Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή»

«Καθιέρωσα μια ξεκάθαρη αρχή – όποιος μας βλάψει, θα τον βλάψουμε κι εμείς. Θα υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας από κάθε απειλή και θα το κάνουμε με ηρεμία και αποφασιστικότητα», υπογράμμισε ο Νετανιάχου.

«Γνωρίζω ότι και εσείς, οι πολίτες του Ισραήλ, διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Σας προτρέπω να ακούσετε τις οδηγίες της Διοίκησης Εσωτερικού Μετώπου», πρόσθεσε.

«Μαζί στεκόμαστε και με τη βοήθεια του Θεού, μαζί θα νικήσουμε όλους τους εχθρούς μας», είπε στο τέλος.

Σημειώνεται ότι το βιντεοσκοπημένο διάγγελμα του Νετανιάχου αναρτήθηκε στο διαδίκτυο λίγο μετά την γνωστοποίηση της είδησης ότι το Ιράν εκτόξευσε δεκάδες drone προς το Ισραήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments