Πολιτική

Ψευδής η καταγγελία για διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών [vid]

Ψευδής η καταγγελία για διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)//Ψευδής είναι η καταγγελία για διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών στις 26 Απριλίου, όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Παραμένουν σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα της έρευνας από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών

Ψευδής είναι η καταγγελία για διάρρηξη στη διεύθυνση εκλογών του υπουργείου Εσωτερικών στις 26 Απριλίου, όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ.

Οι αστυνομικοί που έκαναν αυτήν την έρευνα κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα βασιζόμεοι σε 3 στοιχεία.

  1. Δε βρέθηκαν αποτυπώματα ή DNA σεσημασμένων στο χώρο, ενώ από την έρευνα του τμήματος ψηφιακών πειστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.
  2. Δεν προέκυψε αλλοίωση των αρχείων του ηλεκτρονικού υπολογιστή που υπήρχε στο γραφείο. και
  3. Οι υπάλληλοι διπλανών γραφείων του υπουργείου Εσωτερικών κατέθεσαν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Την Τετάρτη αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα, καθώς παραμένουν σε εκκρεμότητα τα αποτελέσματα της έρευνας από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών για να προσδιοριστεί το κίνητρο της καταγγελίας.

Η εκτίμηση της αστυνομίας και στελεχών του υπουργείου Εσωτερικών είναι ότι η φερόμενη διάρρηξη συνδέεται με την υπόθεση της διαρροής της λίστας  e-mail των αποδήμων.

Και αυτό γιατί την ημέρα που έγινε η φερόμενη διάρρηξη, ολοκληρώθηκε και υποβλήθηκε στην εισαγγελία το πόρισμα για την υπόθεση της διαρροής e-mail και δυο ημέρες νωρίτερα είχαν δοθεί στο υπουργείο, τα ευρήματα από την  αντίστοιχη έρευνα της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την ίδια υπόθεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments