Πολιτική

Αναδίπλωση Κασσελάκη μετά την αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη – “Η Χαμάς 100% τρομοκρατική οργάνωση”

Αναδίπλωση Κασσελάκη μετά την αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη – “Η Χαμάς 100% τρομοκρατική οργάνωση”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Αναδίπλωση Κασσελάκη μετά την αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη - "Η Χαμάς 100% τρομοκρατική οργάνωση"

Σε αναδίπλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης

Σε αναδίπλωση προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, για τη δήλωσή του «η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο κάνει τρομοκρατικές ενέργειες» μετά την αντίδραση του Ισραηλινού πρέσβη στην Ελλάδα, Νόαμ Κατς, ο οποίος του απάντησε παραθέτοντας το βίντεο με τις γυναίκες ομήρους της Χαμάς.

Μιλώντας στο Action24 και κληθείς να απαντήσει στην ανάρτηση του κ. Κατς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε αρχικά ότι «αναφέρθηκα στις δραστηριότητες της Χαμάς. Ένας οργανισμός, μια ομάδα πείτε το, που μέσα σε αυτές τις δραστηριότητες κάνει τρομοκραικές ενέργειες είναι τρομοκρατική οργάνωση de facto. Αν ένα κομμάτι καλύπτει μια ανθρωπιστική ανάκγη αυτό πρέπει να το καλύψει η Δύση».

«Άρα πάνω από τη Χαμάς μπαίνει ο τίτλος τρομοκατική οργάνωση;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον Στέφανο Κασσελάκη να απαντά «100%».

Παράλληλα, όμως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε «θα συνιστούσα γενικά στο Ισραήλ να προσέχει αυτές τις αναλογίες. Γιατί με τον ίδιο τρόπο που μπορεί δείχνει ένα βίντεο για το ότι όλοι είναι έτσι, το ίδιο βίντεο μπορεί να δείξει κάποιος για τους χιλιάδες που δολοφονούνται από το Ισραήλ -άμαχοί, γυναίκες και παιδιά- χωρίς να υπάρχει σχέδιο εξόδου, όχι ότι αυτό το σχέδιο θα δικαιολογούσε σφαγή. Θα πρέπει συγχρόνως και το Ισραήλ να εξηγήσει με την ίδια λογική αν αυτή η σφαγή χαρακτηρίζει όλους τους ισραηλινούς πολίτες».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments